Denne sausen passer veldig bra til eksempelvis hermetiske pærer og eplekake.
Denne sausen passer veldig bra til eksempelvis hermetiske pærer og eplekake.
Hvem kan vel tenke seg rips servert uten vaniljesaus eller eggekrem? Eller hva med skolebrød uten? Uansett hva du kaller sausen, her er oppskriften.
Lag en skikkelig panna cotta der du bruke kanel og lynghonning og får frem en nydelig dessert til deg og dine. Følg oppskriften og du vil garantert lykkes.
Créme Brûlée er en klassisk dessert. Og er en perfekt avslutning på et godt måltid. Den er dessuten enkel å lage.
Denne Panna Cottaen tar det litt tid å lage. Det kommer du ikke til å angre på.
Alle elsker iskrem som avslutning på måltidet. Men dert smaker alltid litt ekstra med hjemmelaget. Og har du ikke iskremmaskin, er parfait tingen hindring.
Bakt ostekake er veldig godt. Denne oppskriften har en rømme- og vaniljetopping som gir en fin syrlig smak. Bærsausen løfter kaken ytterligere.