Du bruker kanskje buljongpulver eller terninger når du skal skalldyrkraft. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her oppskriften på hvordan du enkelt kan lage den selv.
Du bruker kanskje buljongpulver eller terninger når du skal skalldyrkraft. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her oppskriften på hvordan du enkelt kan lage den selv.
Denne kombinasjonen har du kanskje aldri tenkt på. Derfor må du prøve sopp-pai med bacon. Her er oppskriften.
Skal du lage virkelig tradisjonsmat må du prøve lettsaltet lammekjøtt og kålrot og raspeball som tilbehør. Her oppskriften på det hele,
Denne oppskriften er laget av mesterkokken Antony Worall Thompson, som blant annet er kjent fra BBC programmet Ready, Steady Cook. http://www.bbc.co.uk/food
En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.
Denne alkoholfrie drikken, Mango Lassi, passer perfekt til sterkt krydret mat. Du kan også lage den med en liten skvett rom og nyte den uten mat.
Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
En herlig indisk hønsesuppe, med masse karri og linser. Du husker den kanskje fra Grevinnen og hovmesteren?
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.