Denne suppen som serveres kald er en klassiker fra det andalusiske kjøkken. Du kan tilberede den i forveien.
Denne suppen som serveres kald er en klassiker fra det andalusiske kjøkken. Du kan tilberede den i forveien.
Rullekake er kanskje en av de raskeste kakene du kan lage, og er en virkelig klassiker. Følg den enkle oppskriften og du kan raskt servere til kaffen.
Hva med en deilig og lettvint middag? Denne smakfulle paien der lyst kjøtt i form av kylling eller kalkun spiller hovedrollen.
Her er oppskriften til Jan Vardøens Egg Benedict, en klassiker som består av posjerte egg, spinat og hollandaisesaus på en engelsk muffin. Vi bruker ristet brød.
Her en rett som fortjener sin plass på middagsbordet. Sosekjøtt med mørk kjøttkraft smaker like godt i dag som det gjorde for 30 år siden. Her har du oppskriften.
Er det noe franskmennene virkelig kan så er det å lage god quiche, og det er deilig så vel til hverdags som til festlige anledninger.
Lag den den populære sausen. Passer veldig godt til grønnsaker, egg og fisk.