- Pizzadeig: Bland alle ingrediensene til pizzadeigen og arbeid deigen smidig i ca. 10 minutter.
- La deigen hvile i 1 time før du kjevler den ut i ca. 20 cm ovale eller avlange pizzaemner.
- La deigen hvile i 10 minutter til.
- Gni fisk og grønnsaker inn med sitronskall, olje, salt og pepper.
- Grill grønnsaker og fiskebitene på varm grill eller grillpanne i ca. 4 minutter på hver side.
- Gressløkolje: Forvell gressløken i kokende saltet vann sammen med hvitløken i ca. 1 minutt, avkjøl i isvann.
- Klem ut vannet og kjør til puré i blender sammen med oljen.
- Smør pesto og deretter gressløkoljen på pizzaene.
- Legg på osten og stek i 3-4 minutter på 220C.
- Arranger varm fisk og grønnsaker på toppen av pizzaen.
- Dryss over finhakkede pistasjnøtter eller pinjekjerner.