- Varm opp oljen i en dyp stekepanne til 180 grader, til en terning brød brunes på 15 sekunder.
- Skrell potetene og skjær dem opp i tykke stykker. Frityrstek potetene porsjonsvis i 6-8 minutter til de er gyllenbrune.
- La de stekte potetene dryppe av på husholdningspapir. Tilsett havsalt og hold dem varme.
- Visp sammen mel, maismel, salt og nok kaldt vann til å lage en passe tykk røre (omtrent som til pannekaker).
- Skjær opp breiflabben i tykke stykker. Dypp så stykkene i røren.
- Stek fisken porsjonsvis i den varme oljen i 5-6 minutter, i henhold til størrelsen på fisken.
- La fisken dryppe av på husholdningspapir.
Legg fisken og chipsen på tallerkener og pynt med sitronskiver og litt persille. Strø havsalt og paprikapulver over.
Flere oppskrifter med Fish and Chips