Ha fisken i en ildfast form og dekk den med hvitvin og vann og ha i laurbær, salt og pepper.
Sett i steketermometer og sett den i ovnen på 200 grader. Fisken er ferdig når den er mellom 50 og 60 grader (i 10-12 minutter).
Klem ut så mye vann du klarer, bland med løk og form små kaker. Stek på middels varme i ca. fem minutter på hver side i smør og olje.
Skjær fennikelen i skiver og la den trekke i ca. 6-7 minutter i saltet vann og en spiseskje smør.
Kok opp vann i en annen kjele. Ha metallbollen over det varme vannet (ikke i kontakt med vannet), og pisk til eggene får større volum.
Hell i litt og litt av det smeltede smøret. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Anrett fisken med saus, fennikel, potetkaker, lakserogn og frisk estragon.
Her finner du flere deilige retter med piggvar
Og her finner du veldig mange andre fiskeretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig