Denne oppskriften er inspirert av pinsaen som serveres på Jacquelines i Stockholm.
Slik lager du de typisk tyske kringlene. De kan også formes som rundstykker som anbefales på ethvert frokostbord, også utenfor oktoberfestsesongen.
Her lages den italienske brødklassikeren med kokte poteter. Enkel å lage, men det tar litt tid. Og smaken er ekstra fyldig.
Det tar litt tid å lage focaccia på denne måten. Meste parten går med til å la deigen heve skikkelig. Resultatet blir kjempegodt.
Det tar litt tid å lage disse cibattene for deigen må heve. Mens du venter kan du gjøre andre ting.
Pizzasnurrer er noe barna vil elske. Vi ser ikke bort ifra at også de voksne får lyst i å knabbe en om annen.
Du kan bruke marsipan når du skal du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det. Det vil gjøre bakverket til en opplevelse. Her er oppskriften.
I julekaken eller julebrød som mange kaller det kan du bruke øl. Det vil sette en ekstra spiss på smaken. Du baker det enkelt selv. Her er oppskriften.
Bak et grovt superbrød som alle vil like enten til matpakken eller som følge til hovedretten på middagsbordet.
Server noe som virkelig overrasker ved siden av forretten eller hovedretten. Kuvertbrød som er røde. Her er den enkle oppskriften.
Pizzadeig blir enda bedre hvis den får heve lenge, som i oppskriften her. Det er Craig Whitson og Tore Gjesteland, fra boka Verdens beste pizza som har komponert den.
Hveteboller med solbær og rømme. Oppskriften er hentet fra boken Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom.