Hell alle ingrediensene i en bakebolle og elt på medium hastighet i ca. 10 minutter. Deigen er ferdig eltet når den slipper bollen og er glatt og elastisk.
Legg deigen i en bakebolle dekket med plast og la den heve til dobbel størrelse (ca. 1 time). Slå deigen sammen, og la den hvile i 10 minutter.
Del deigen i 16 like store emner, og trill ut boller av disse. Lag hver bolle om til en ring ved å stikke en finger dyppet i mel gjennom midten av bollen. Beveg fingeren rundt i en sirkel, slik at hullet blir større – hullet skal utgjøre omtrent 1/3 av brødets diameter.
Forvarm ovnen til 96 °C * med 100 prosent damp.
Sett brødene på et stekebrett med bakepapir, dekk dem med et fuktig kjøkkenhåndkle og la dem hvile i 10 minutter.
Sett brødene inn i ovnen på 100 prosent damp i 6 minutter. Ta dem ut av ovnen, og pensle overflaten med egg. Stek deretter videre med over/undervarme (200 °C) eller varmluft (180 °C) i ca. 20 minutter til de er gylne.
Sett til avkjøling på en bakerist.
Pynt gjerne med valmuefrø eller sesamfrø.
* Med SousVide ovn stilles temperaturen til 99 °C.