Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter
Smak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Smak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.
Les hele sakenDen 8. april har du en unik mulighet til å smake deg gjennom 16 eksklusive pinot noir-viner fra den anerkjente tyske produsenten Solveigs Weinkeller.
Les hele sakenSmak og sammenlign fire spennende druesorter fra ulike områder og verdensdeler.
Les hele saken31. oktober kommer Maison Jaffelin til Oslo, her får du en sjelden sjanse til å smake flere 1er cru viner fra Burgund på en og samme kveld
Les hele sakenDen er både fyldig og konsentrert og åpner seg mer og mer for hver slurk. Men aller best blir den om den får lov å hvile i en kjeller.
Les hele sakenDa er dette hva du trenger.
Les hele sakenNå står tysk spätburgunder på menyen! Dette blir en spennende, lærerik og smaksrik aften med deilige viner som har overlevd flomkatastrofen.
Les hele sakenKombinasjonen av Santenay og Jadot-eierskap er bakgrunnen for den gode vinvalutaen.
Les hele sakenDenne nykommeren på det norske markedet er dessuten en av øko-pionerne i Jura.
Les hele sakenRosevin årgang 2020 fra alle vinverdenens hjørner er klare for å nytes. Men også noen solide viner med mer alder bak seg. En drue peker seg imidlertid ut som ekstra interessant.
Les hele sakenMen har du først smakt viner fra Vest-Slovenia, skjønner du at også pinot noir (og pinot gris) er en drue som ytes full rettferdighet.
Les hele sakenCharles Dufour har gledet mange siden introduksjonen i Norge i 2015, og med morens druer slår han nå til med helt nye takter.
Les hele sakenAt tysk pinot noir er i verdensklasse, får du bevisene på her. Noen riktig strålende rieslinger finner du også.
Les hele sakenDenne argentineren overbeviser sterkt og fra samme produsent kommer en skikkelig overraskelse. Men vær rask for det er få flasker igjen.
Les hele sakenIkke det at dette er den første ikke-kommersielle pinot noir-en fra Chile, men den har en spesiell historie som er verd å lytte til, og ikke minst smaker den fortreffelig.
Les hele sakenMen er det kraft for alle penga du søker etter, bla forbi. Er du klar for noe helt annet, bli med videre. For er du en sann elsker av superfruktige, men også karaktersterke viner, kan du ikke unngå å bli fascinert.
Les hele sakenFra det som har vært mest kjent som vår vinterhage for epler og pærer, er Patagonia nå også leverandør av fruktdreven pinot noir av beste klasse, til supre priser.
Les hele saken2020-årgangen fra Napa blir katastrofal liten, men her finner du både eldre og yngre viner som demmer opp for framtidig savn.
Les hele sakenDu får med andre ord mye for pengene og ikke minst en veldig deilig munnfull om du kjøper denne treliteren med pinot.
Les hele sakenJ. B. Becker har laget «burgundere» i 125 år, og fortsatt lager de vinene på den samme tradisjonsbundne måten. Som nå er trendy igjen.
Les hele sakenSelvsagt brukte ikke munkene ord som biodynamisk eller økologisk, men utover det er tradisjonene i hevd hos Clos du Moulin aux Moines som i løpet av de siste 10 årene har fått sjelen tilbake.
Les hele sakenDet er siste frist for å handle inn godsaker til påsken, og denne burgunderen vil det gå gjetord om.
Les hele sakenFor med Krasna Horas ulike pinot noir-tolkninger får du mye vin for pengene. Og de har mange andre spennende viner på lur.
Les hele sakenMens vi venter på januarnyhetenes mange pinot noir-nyheter fra Burgund, er tiden riktig for en sving innom pinot noir fra andre ikke like etterpurte kilder.
Les hele saken150 kroner for en så god pinot noir er rett og slett et røverkjøp.
Les hele sakenDen har nemlig en veldig god dybde i sin prisklasse og et godt lagringspotensial. Snart kommer det enda mer spennende fra denne produsenten fra Württemberg som ikke er hverdagskost i vinglasset.
Les hele sakenDet er lenge siden det var mulig å få god vin fra Burgund til 140 kroner, så er denne da også ekstra gunstig priset.
Les hele sakenOm du er hekta på pinot noir, er Rhys et navn du bør merke deg først som sist.
Les hele sakenGod pinot noir til 129,90 er vi ikke bortskjemt med. Den finnes dessuten i 64 polutsalg.
Les hele sakenDenne kvelden smaker du deg gjennom Burgunds hierarki fra regionvin til premier cru, både hvitt og rødt og fra nord til sør. Til sammen 10 viner fra en av områdets mest kjente produsenter vil forklare deg hvorfor Burgund er så ettertraktet.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenBli med på en smakfull vinopplevelse hvor du får smake viner fra noen av verdens beste rieslingprodusenter.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken