Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter
Foto: (Istock, Aleksandr_Vorobev)
Vinsmaking i Oslo

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter

Smak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.
26 November 2024 - 11:53

    Den 07. mars inviteres du til en spennende vinsmaking ledet av Thea Engvik, hvor hun vil lære og la deg utforske 6 stiler av pinot noir. Pinot noir er en drue som er en favoritt hos mange på grunn av sin elegante og komplekse karakter – og den er veldig matvennlig! Lær deg mer om denne spennende druesorten og se hvordan vinene matcher med ulike retter. Denne kvelden vil du få smake pinot noir fra England, Frankrike, Tyskland, USA og New Zealand. Kjøkkenteamet på ASIA Aker Brygge vil sammen med Thea, sette sammen tre småretter som harmonerer perfekt med vinene som serveres, slik at du får en magisk smaksopplevelse.

    Thea Engvik er utdannet ved den prestisjefylte Le Cordon Bleu i Paris, og sommelier fra Beverage Academy i Oslo. Med erfaring som kokk fra restaurantene Noma og Maaemo, begge med tre Michelin-stjerner, bringer hun ikke bare imponerende faglig kompetanse, men også sitt gode humør og lidenskap for vin. På instagram-kontoen theasmaker deler hun av sin kunnskap på en enkel og morsom måte, noe hun også skal gjøre for oss denne kvelden.

    Thea Engvik guider deg gjennom kvelden. Foto: Joakim Haga

    ASIA Aker Brygge holder til i hjertet av Oslo, og lager mat basert på det sørøst-asiatiske kjøkken. De tilbyr de 20 prosent rabatt på mat hvis dere ønsker å bestille mer mat etter smakingen. Booking gjøres på ASIAs nettside ved å booke bord med kommentar aperitif 20%.

    OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Hvis du har allergier, er du nødt til å melde ifra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde ifra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

    Forsiden akkurat nå
    Supertoscaner som ikke får lov å hete det
    +
    Ukens vin

    Supertoscaner som ikke får lov å hete det

    Den kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 2

    Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
    +

    Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner

    Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 3

    Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
    +

    Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

    Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 4

    Francesco Marzola er Europas 7. beste

    Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 5

    Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter
    Matkurs og vinkurs
    Vinsmaking i Oslo 07. mars

    Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter

    Smak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 6

    Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
    +
    Tester
    91 bordeauxer i 2021-årgang testet

    Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge

    2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.

    Les hele saken
    Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
    Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her