Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 07. mars

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter
Foto: (Istock, Aleksandr_Vorobev)

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter

Smak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.
26 November 2024 - 12:53

    Den 07. mars inviteres du til en spennende vinsmaking ledet av Thea Engvik, hvor hun vil lære og la deg utforske 6 stiler av pinot noir. Pinot noir er en drue som er en favoritt hos mange på grunn av sin elegante og komplekse karakter – og den er veldig matvennlig! Lær deg mer om denne spennende druesorten og se hvordan vinene matcher med ulike retter. Denne kvelden vil du få smake pinot noir fra England, Frankrike, Tyskland, USA og New Zealand. Kjøkkenteamet på ASIA Aker Brygge vil sammen med Thea, sette sammen tre småretter som harmonerer perfekt med vinene som serveres, slik at du får en magisk smaksopplevelse.

    Thea Engvik er utdannet ved den prestisjefylte Le Cordon Bleu i Paris, og sommelier fra Beverage Academy i Oslo. Med erfaring som kokk fra restaurantene Noma og Maaemo, begge med tre Michelin-stjerner, bringer hun ikke bare imponerende faglig kompetanse, men også sitt gode humør og lidenskap for vin. På instagram-kontoen theasmaker deler hun av sin kunnskap på en enkel og morsom måte, noe hun også skal gjøre for oss denne kvelden.

    Thea Engvik guider deg gjennom kvelden. Foto: Joakim Haga

    ASIA Aker Brygge holder til i hjertet av Oslo, og lager mat basert på det sørøst-asiatiske kjøkken. De tilbyr de 20 prosent rabatt på mat hvis dere ønsker å bestille mer mat etter smakingen. Booking gjøres på ASIAs nettside ved å booke bord med kommentar aperitif 20%.6 stiler pinot noir.png [35.72 KB]OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Hvis du har allergier, er du nødt til å melde ifra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde ifra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

    Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
    Annonse

    Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

    Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11

    Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
    Ukens drink

    Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

    Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11 Dagens rett

    Denne gule favoritten er som skapt for påsken
    Ukens kake
    Suksessterte

    Denne gule favoritten er som skapt for påsken

    Når du maler nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

    By på en skikkelig påskefrokost
    Guide
    Oppskrifter til frokosten

    By på en skikkelig påskefrokost

    Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11 Ukens vin

    Lag påskegodteriene selv
    Oppskrifter
    Oppskrifter påskegodteri

    Lag påskegodteriene selv

    Det er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.

    Les hele saken
    Forsiden akkurat nå
    Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
    Ukens drink

    Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

    Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 2

    Denne gule favoritten er som skapt for påsken
    Ukens kake
    Suksessterte

    Denne gule favoritten er som skapt for påsken

    Når du maler nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 3

    Store flasker i basis til knallpris
    +
    Ukens vin

    Store flasker i basis til knallpris

    Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 4

    Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
    +
    Godbiter i pollisten

    Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

    Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 5

    Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
    Dagens rett

    Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

    Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 6

    By på en skikkelig påskefrokost
    Guide
    Oppskrifter til frokosten

    By på en skikkelig påskefrokost

    Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.

    Les hele saken
    Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
    Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her