Bli med på en uforglemmelig reise den 11. september ledet av michelinstjerne-kokk og sommelier, Thea Engvik. Dette er en enestående mulighet til å utvide din vinhorisont og lære om druesorter fra forskjellige områder med en førsteklasses lærer.
Smak på pinot noir fra både burgundske landskap og den frodige Loire-dalen i Frankrike - to fantastiske uttrykk av denne ikoniske druen. La deg forføre av den elegante spanske tempranillo-druen fra både Ribera del Duero og Rioja. Utforsk forskjellen mellom den nærmest sorte malbec-druen fra Argentina og Cahors i Frankrike som er dens fødested. Nyt de elegante smakene i den italiensk Zinfandel-druen, og kontraster med den overdådige fruktigheten og kraftige krydderprofilen i den amerikanske versjonen.
Ved å smake på fire ulike druesorter fra forskjellige områder, kan du lære å sette pris på mangfoldet i vinverdenen. Du vil oppdage terroirets – altså klimaet og jordsmonnet sin innvirkning og forskjellene mellom regioner.
Thea Engvik er utdannet både kokk og konditor ved den prestisjefylte skolen Le Cordon Bleu i Paris og sommelier fra Beverage Academy i Oslo. Thea har tidligere jobbet som kokk på både Noma og Maaemo, begge med tre Michelin-stjerner. Nå jobber Thea i Winepartners Nordics. Denne kvelden vil hun dele sin ekspertise og lidenskap for vin, og veilede deg gjennom åtte nøye utvalgte viner. Fra den første duften til den siste smakfulle dråpen vil du bli transportert til ulike hjørner av verden gjennom vinens fascinerende historie og smakfulle opplevelser.
Bestill nå for å sikre deg plass på denne eksklusive vinsmakingen. Velkommen til en minnerik kveld på Sentralen.
OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.