Mandagen blir ekstra god med makaronigrateng på middagsbordet
Ikke helt mac 'n cheese, men heller ikke langt unna. For her er både makaroni og ost, men også falukorv og brokkoli.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ikke helt mac 'n cheese, men heller ikke langt unna. For her er både makaroni og ost, men også falukorv og brokkoli.
Les hele sakenDet kommer sikkert som et gledelig budskap til den potetfrelste, men om du ikke er der ennå, ikke la denne sjansen gå fra deg.
Les hele sakenSquash burde vi spise mer av. I dagens oppskrift får den selskap av karbonadedeig og poteter. Slik blir den enda bedre.
Les hele sakenSild er en av havets delikatesser vi kan spise så mye vi vil av. Proppfull av smak og sunnhet.
Les hele sakenGratinering gir mye ekstra smak til en rett. Det gjør supersunn broccoli også.
Les hele sakenFørst og fremst fordi den blir aller best nylaget, men også fordi det er såre enkelt.
Les hele sakenMac 'n cheese er amerikanernes favortt - her er en fornorsket versjon som vil vekke like mye begeistring.
Les hele sakenDet er ikke bare ungene som digger mac 'n cheese. Den amerikanske klassikeren er skikkelig kosemat, og en favoritt blant både store og små.
Les hele sakenDenne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.
Les hele sakenEn grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.
Les hele sakenEn rask og smaksrik middagsrett som tilfredsstiller de fleste ganer. Og som med fordel kan lages med rester etter gårsdagens middag - eller helt uten kjøtt.
Les hele sakenDagens oppskrift gir den litt kjedelige lettsaltete torsken du finner i alle butikker, nytt liv. Det blir både smaksrikt, sunt og superenkelt.
Les hele sakenBlomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Les hele sakenNår torsken får følge av pesto, hvitløk og ost, blir det fest selv midt i uka.
Les hele sakenÅ gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk. Nussara Guldberg nøyer seg ikke med den vanlige framgangsmåten for denne hverdagshelten av en rett.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken