Så enkelt kan du lage en hurtig-risotto med kokt ris, fisk og reker, gjerne rester etter helgen
Kokt ris, fisk og reker danner basis for dagens forslag til en enkel middagsrett som serveres lun med en kremet og krydret saus til.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kokt ris, fisk og reker danner basis for dagens forslag til en enkel middagsrett som serveres lun med en kremet og krydret saus til.
Les hele sakenIngen barn (eller voksne) sir nei til en slik måte å få fiskemiddagen servert på.
Les hele sakenTorsk er svært så vinvennlig. Derfor får du forslag til både rødt og hvitt vinfølge.
Les hele sakenMed denne fiskeretten får du lurt inn en av de beste, men ikke alltid like populære grønnsakene, nemlig spinat. Det blir knallgodt.
Les hele sakenFor her er det ferdigsaus fra butikken som sprites opp med fisk, gjerne fra fryseren.
Les hele sakenBare prøv denne lettlagete kombinasjonen som dessuten kan lages med rester etter forrige fiskemiddag.
Les hele sakenEscabeche er navnet på denne måten å tilberede fisk på og er rett og slett en smaksrik og syrlig marinade.
Les hele sakenPanetter eller kroketter er reneste snacksen som er helt umulig å ikke like. Kanskje bør du lage dobbel porsjon først som sist.
Les hele sakenIshavsrøye er både delikat og lekker i smaken, samt lett å tilberede. Som i denne oppskriften som passer perfekt som helgemiddag.
Les hele sakenLager du chilisausen selv, kan du bestemme akkurat hvor sterk den skal være. Og kombinasjonen av en saus som sparker og helstekt fisk er rett og slett sublim.
Les hele sakenKanskje har du laks til overs fra helgens feiring? Da kan du lage denne innbydende retten. Enklere kan det neppe gjøres.
Les hele sakenFisk og sjømat på grillen blir ekstra godt når du marinerer dem først. Lettvint som bare det.
Les hele sakenVi lengter etter vår, men nyter vinterens delikatesser så mye vi kan. Prøv denne lekre oppskriften som er perfekt for en dag som denne.
Les hele sakenI denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.
Les hele sakenDenne retten gjør deg glad på mange måter. Her får du vite hvorfor.
Les hele sakenGourmetmåltid midt i uka er tillatt på selveste valentinsdagen, eller egentlig uansett når du har lyst å lage noe ekstra godt. Du blir rikelig belønnet med smak og hurrarop.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for å gjøre selv en tirsdagsmiddag ekstra spennende.
Les hele sakenPrøv denne supre oppskriften som løfter steinbit opp flere hakk, og som både enkel og rask å gjennomføre.
Les hele sakenSaftige nystekte seiburgere smaker himmelsk og gjør denne januartorsdagen ekstra god.
Les hele sakenStekt kveite med kantarellstuing og blåbærsaus blir helgas absolutte høydepunkt. Her er oppskriften.
Les hele sakenBarn i alle aldre liker fiskeboller. Og fiskeboller med karrisaus har det lille ekstra. Her er den superenkle oppskriften.
Les hele sakenOg det lager du i vaffeljernet. Så godt blir det at du ikke trenger veldig mye annet ved siden av.
Les hele sakenDenne lekre fiskegryten er proppfull av havets delikatesser og en sikker vinner til helgens selskapeligheter.
Les hele sakenDet er sjelden lykken står deg bi når du våger å matche en veldig billig vin med eksklusive ingredienser. Denne gangen ble det helklaff fra 155 kroner og oppover.
Les hele sakenSaftige kveitefileter tåler fint grilling, men som med all annen fisk må den passes på slik at den ikke tørker ut.
Les hele sakenDenne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvaren.
Les hele sakenDenne retten er like god som den er vakker å se på. Her er oppskriften.
Les hele sakenDenne supre oppskriften må du ikke la være uprøvd. Kveite, eplesmørsaus og byggrisotto er bare fantastisk godt - og såre enkelt.
Les hele sakenMed denne søramerikanskinspirerte oppskriften skaper du salsastemning selv i februar.
Les hele sakenE.C Dahls Pub og Kjøkkens egne grillmester Andreas Strømsland lærer deg det du trenger å vite. På slutten av kurset får du nyte en deilig treretters middag som du selv har vært med å tilberede.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenKamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken