Risotto er en egen nøye kalkulert tilberedningsmetode, så denne oppskriften fortjener selvsagt navnet. Selv om den ikke blir kremet som en god risotto, er det nok av smaker som gjør at den likevel blir en vellykket og ikke minst mettende rett av rester.
Dagens rett
Foto: (Olha_Afanasieva)
Så enkelt kan du lage en hurtig-risotto med kokt ris, fisk og reker, gjerne rester etter helgen
Kokt ris, fisk og reker danner basis for dagens forslag til en enkel middagsrett som serveres lun med en kremet og krydret saus til.
16 Oktober 2023 - 23:00
Provencalsk rekerisotto
Fremgangsmåte
- Kok risen og tilsett smør. Eller bruk 50 prosent større mengde ferdig kokt ris. Den varmes lett med litt smør.
- Bland inn paprika, eple og rødløk i den fortsatt varme risen.
- Vend inn til slutt fisk og rensede reker samt urter og gressløk. Hold varm på veldig svak varme.
- Bland sammen alle ingrediensene, gjerne i en foodprosessor, til sausen og smak til med krydder. Server sausen ved siden av.
Her finner du mange andre deilige retter med risotto
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå