Denne fristende bringebærkaken er på bordet om en liten time
Denne oppskriften tar faktisk ikke lengre tid å lage. Og så smaker den helt himmelsk.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne oppskriften tar faktisk ikke lengre tid å lage. Og så smaker den helt himmelsk.
Les hele sakenNå er de norske bærene her. Både de du finner i butikken og helt gratis i skogen. Her får du de tipsene og oppskriftene du trenger.
Les hele sakenEnten du bruker bringebær fra skogen, hagen eller butikken blir resultatet like godt. Den ideelle søtsaken til sommerkakebordet.
Les hele sakenMuffins er perfekt for barnebursdager og utendørsmåltider, og i denne oppskriften forenes det barnslige med en smak som også de voksne vil like.
Les hele sakenDenne britiske klassikeren er perfekt for å tømme fryseren for fjorårets bær. Men den kan selvsagt også lages med årets avling - når den tid kommer.
Les hele sakenBærene du ikke spiser som de er, bruker du i denne kakeoppskriften. Rett og slett en lekker munnfull.
Les hele sakenBringebær er en favoritt i kakesammenheng, og med denne sjokolade-nætte-ostebunnen blir det festsus over baksten.
Les hele sakenSpeltmelet sikrer samvittigheten slik at du kan unne deg et ekstra stykke, for denne enkle kaken smaker veldig godt.
Les hele sakenBuskene bugner av solmodne, saftige bringebær. Vi gir deg oppskrifter på de beste måtene å utnytte fristelsene.
Les hele sakenAlle elsker muffins, og spesielt når de bakes med sommerens friske bær.
Les hele sakenSommeren er nå på sitt beste og det er lite som slår en leskende drikk i varmen, som en sunn, frisk og velsmakende smoothie.
Les hele sakenI denne dessertoppskriften er det den luftige gratinerte eggedosisen som gjør susen.
Les hele sakenDenne sommerlige vrien på favorittkaken suksessterte vil garantert gi suksess. Her er oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken