En hel breiflabbhale er så luksuriøst at du kun trenger en salat å legge den på
Breiflabb er en av våre beste matfisker som smaker perfekt når den stekes som hel filet eller hale.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Breiflabb er en av våre beste matfisker som smaker perfekt når den stekes som hel filet eller hale.
Les hele sakenFisk er er en råvare som bør legges på grillen oftere. Med breiflabb er det duket for ekstra god smaksopplevelse.
Les hele sakenVi trenger alle de friske sommerfargene før høstens tyngde velter inn for fullt. Også i maten.
Les hele sakenHer kommer helgens fiskemåltid, som er basert på den lekre breiflabben. Om ikke navnet yter fisken rettferdighet, tar den det igjen i fullt monn når vi kommer til smaken som her utfordres med litt ekstra hete.
Les hele sakenBreiflabb spiller hovedrollen, men får god drahjelp av kremet saus og spinat.
Les hele sakenIdeen til denne retten kommer fra den Italienske klassikeren Osso Bucco som lages med kalveskank. Smakene passer også glimrende til breiflabb. Denne retten er kraftig både i smak og god god metthetsfølelse.
Les hele sakenHemmeligheten ligger i at det er parmesan i paneringen. Det gir ekstra mye umami til smaken. Servert med en stekesjy med masse smør, kan det ikke bli annet enn godt.
Les hele sakenBreiflabb er ren luksus som må nytes med forbehold, men som fortjener den beste omsorgen på kjøkkenet. Her får den brynt seg på friske søte og syrlige elementer.
Les hele sakenBreiflabb og sjøkreps er garantert å bli vellykket. Spesielt om du investerer i en god flaske vin til.
Les hele sakenBreiflabb overalt synger Knutsen og Ludvigsen, men her får breiflabben konkurranse av grønnsaker som strutter av ferskhet.
Les hele sakenGourmetmåltid midt i uka er tillatt på selveste valentinsdagen, eller egentlig uansett når du har lyst å lage noe ekstra godt. Du blir rikelig belønnet med smak og hurrarop.
Les hele sakenHer er både fisken marinert med masse krydder samtidig som suppen har et godt kryddersting.
Les hele sakenHelstekt breiflabbhale er noe av det beste du kan få av sjømat. Og med smaksrikt tilbehør som i denne oppskriften, blir retten et helt måltid i seg selv.
Les hele sakenDet fine med fisk er at det både smaker deilig og tar kort tid å tilberede. I denne curryen kombineres fast breiflabb med heftige smaker fra det indiske subkontinentet.
Les hele sakenFilodeig er en veldig god måte å pakke inn gode råvarer for så å sprøsteke i pannen. Slik bevarer du smaken og saftigheten samtidig som du får herlig sprøtt ytre.
Les hele sakenBreiflabb er fiskeverdenens svar på hummer, men denne retten kan godt lages med annen type fisk.
Les hele sakenBreiflabben sammenlignes ofte med hummer og det med god grunn. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenBreiflabb på menyen er garantert suksess. Og denne oppskriften lever opp til forventningene.
Les hele sakenBreiflabb er en av de meste eksklusive fiskesortene vi har. Den fortjener en fest.
Les hele sakenDisk opp med en virkelig delikatesse. Denne smaksrike breiflabbretten vil alle elske.
Les hele sakenNorskdyrket fennikel finnes nå i alle grønnsaksdisker, og da er tiden inne for å fråtse. Her finner du et vell av ulike måter å tilberede denne aromatiske grønnsaken på.
Les hele sakenDisse oppskriftene på en treretter klarer alle å lage. Best av alt er at alle blir lykkelige - også den som må stå for forberedelsene.
Les hele sakenDet er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.
Les hele sakenGode råvarer er halve jobben, og ikke minst i denne retten vi serverer til hverdagsfesten.
Les hele sakenBreiflabb er helgens fiskeinnslag. En delikat fiskesort som med stor fordel kan nytes om og om igjen. Rikere hvitviner, gjerne basert på chardonnay, følger denne fisken på en forbilledlig måte. Derfor får du forslag til to franske godbiter.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken