Til peiskosen skal du velge noe vellagret og godt
Nemlig en 11 år gammel rødvin, signert en av de fremste bordeauxfamiliene, til under tre hundre kroner.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Nemlig en 11 år gammel rødvin, signert en av de fremste bordeauxfamiliene, til under tre hundre kroner.
Les hele sakenBak denne legendariske etiketten skjuler det seg ikke bare fantastisk vin, som finnes på 60+ polutsalg, men også mange gode historier.
Les hele sakenDet er med en fruktig og seriøs vin som denne at bordeaux kan gjenerobre sin posisjon. Den er dessuten signert en av de beste.
Les hele sakenSelv om vinen ikke har et spesielt julete utseende, er innholdet akkurat det du trenger for en julevin.
Les hele sakenDet er selvsagt cabernet sauvignon vi snakker om, og denne kommer fra et sted du ikke forventer å finne en slik vin.
Les hele sakenKlosteret restaurant fyller 30 år og inviterer til 5-retters middag med lekre, lagringsdyktige viner fra Château Latour-Martillac.
Les hele sakenDenne snart 10 år gamle Médoc-en vil løfte så vel lammesteken som påskebiffen eller -viltet.
Les hele sakenEt av verdens mest eksklusive vinområder byr på så mye mer enn de røde vinene vi er kjent med. Denne kvelden skal vi bli kjent med friske viner som vekker vårfølelsen, og sikre at også kjøligere aprildager finner sin vin.
Les hele sakenBlant de 103 produktene testet er det alt fra viner for evigheten til ublu, men likevel konkurransedyktige priser, til viner som selv en nystartet vinsamler har råd til.
Les hele sakenBegge kommer fra samme eier som er kjent for å gjøre alt på sin egen måte. Det blir det god og holdbar vin av.
Les hele sakenBordeaux er et av verdens mest sagnomsuste vinområder, kjent for sine lagringsdyktige røde viner fra mektige vinslott. Bordeaux-ekspert Terje Christensen tar deg gjennom de viktigste druene og distriktene.
Les hele sakenFor 335 kroner får du en vin som er drikkeklar, men som fortsatt vil utvikle seg videre.
Les hele sakenDen smaker ikke bare fortreffelig til prisen, men er også så miljøvennlig den kan bli.
Les hele sakenFor 195 kroner får du et herlig uttrykk for både kategorien Cru Bourgeois og Médoc som for årgangen.
Les hele sakenNår det slippes 212 nye viner på spesialpol, hvorav brorparten er bordeaux i årgang 2017, og til priser som er 20 prosent lavere enn i fjor, er det et signal om at dette er vin som skal ligge fremst i kjelleren.
Les hele sakenDen samme vinen i samme årgang finnes dessuten i normalflaske i 80 polutsalg til 200 kroner som er utrolig gunstig.
Les hele sakenSiden du ikke får muligheten til å reise til Bordeaux i sommer, kan du på en kveld oppleve områdets legendariske viner, fra gode årganger og gode adresser, med fokus på de hvite vinene. Kjøkkensjefen på Nedre Foss Gård har komponert en lekker meny med som
Les hele saken33 år og fortsatt supersprek er denne Moulis-en-Médoc-vinen.
Les hele sakenFranske viner slutter aldri å imponere, og stadig søker nordmenn mot disse vinene. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet.
Les hele sakenOm du ikke liker vin fra boks, bør du gi denne bordeauxen en sjanse. Imponerende god kvalitet i denne emballasjen.
Les hele sakenMens folk køer opp for å svi av titusener på topp bordeaux, kan du kjøpe en kasse av denne og fortsatt få solid vare for det et par glass av de andre koster.
Les hele sakenBordeaux er et av verdens mest sagnomsuste vinområder, kjent for sine lagringsdyktige røde viner fra mektige vinslott. Bordeaux-ekspert Nicolas Mahé de Bedouaré tar deg gjennom de viktigste druene og distriktene.
Les hele saken2016-årgangen har gitt virkelig deilig fruktighet i Bordeaux, og det gjør at vinene smaker fortreffelig allerede nå.
Les hele sakenBordeaux og Burgund er to av verdens aller mest anerkjente vinområder. Men hva skiller egentlig de to? Dette vil Master of Wine Mai Tjemsland lære deg på kun to timer.
Les hele sakenVellagret vin til en så gunstig pris er ikke hverdagskost, men det kan det altså bli med denne.
Les hele sakenCh. La Louvière dokumenterer til stadighet hvilken lagringskapasitet den her. Men smaker strålende allerede i sin ungdom og spesielt i en syrefrisk årgang som 2014.
Les hele sakenFor 159,90 får du en ekstra fyldig og innsmigrende hvitvin, for umiddelbar nytelse eller for noen år i kjelleren. Boblene fra samme produsent er også verd å snuse på.
Les hele sakenOm du ikke vil slåss om flaskene fra toppslottene på spesialpolslippet, kan du gå for denne unike produsentens svært så holdbare viner og ikke minst til behagelige priser.
Les hele sakenFor med 2015-årgangen fra Bordeaux og til internasjonalt gunstige priser for viner på den absolutt øverste hylle, er det lagt til rette for hard kamp om flaskene.
Les hele sakenNår den i tillegg er så innbydende og fortsatt holdbar som denne, er det ekstra hyggelig.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken