Beste norske kokebok

Denne retten lager du på 20 minutter
Beste norske kokebok
Finalist Beste norske kokebok 2018

Denne retten lager du på 20 minutter

20 minutter er tema for Kjartan Skjeldes nye kokebok, og denne oppskriften er den mest krevende av de mange solide forslagene til raske middager. Konseptet har sikret den en plass blant årets beste kokebøker.

Les hele saken
Slik lager du poteter på Michelin-nivå
Beste norske kokebok
Nypoteter med gjæret selleri og solbærblader

Slik lager du poteter på Michelin-nivå

Med Ny Norsk Mat viser tidligere Michelin-kokk Even Ramsvik hvordan du lager de mest raffinerte retter på ditt eget kjøkken. Her får du en smakebit på det som gjør at denne kokeboken er finalist i Beste norske kokebok 2017.

Les hele saken
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå
Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene
+
Godbiter i pollisten

Takk klimaendringene, for her får du mye Burgund-pinot for pengene

Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spesialpol: Sjeldne whiskyer for den som har det meste allerede
+
Tester

Spesialpol: Sjeldne whiskyer for den som har det meste allerede

Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Klar en klassiker: Kjøttkaker med kålstuing
Dagens rett

Klar en klassiker: Kjøttkaker med kålstuing

Vinteren er høysesong for tradisjonsrike middager. En slik er de gode gamle kjøttkakene som alle hevder at "mor" lager aller best. Her med både hjemmelaget saus og kåltuing.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp
+
Ukens vin

Tjuvstart påsken nå, og fyll opp med topp vin i papp

Om du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.

Les hele saken