Slik skaper du Middelhavsstemning på eget kjøkken
Kylling, nypotet og asparges er smaken av sommer i seg selv.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kylling, nypotet og asparges er smaken av sommer i seg selv.
Les hele sakenAspargesen blir billigere utover forsommeren, og når den er på tilbud eller bare litt på hell, skal du lage suppe.
Les hele sakenNå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.
Les hele sakenI vår kokebok finnes det i alt 197 oppskrifter med asparges, her er et knippe du må prøve.
Les hele sakenDe hvite og grønne (import)aspargesene er på vei inn i butikkene. Når du ikke kan bestemme deg for en av dem, slå dem sammen som i denne retten.
Les hele sakenRisotto er en rett mange er unødig engstelig for. Det er nemlig en rimelig enkel og rask rett som passer like godt til hverdags som til fest. Følg tipsene våre og se at du har perfekt risotto på under 20 minutter.
Les hele sakenDet er i hvert fall tilhengerne av hvit og grønn asparges enige om, nemlig at hollandaise er det beste tilbehøret.
Les hele sakenNå er den herlige aspargesen blitt så billig at du mer enn én dag i uka kan kose deg med disse grønne spenstige grønnsakene.
Les hele sakenEt lekkert fiskemåltid står på helgemenyen. Piggvar er en ytterst smakfull fisk, og den hvite aspargesen topper luksusen.
Les hele sakenPerfekt nå som festsesongen står for dør og vi alle har behov for litt uanstrengt luksus.
Les hele sakenDenne eksotiske hvitvinen konkurrerer med både chablis og sancerre og selges fra 1. april på billigsalg.
Les hele sakenDet er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenMed denne oppskriften på steinbit imponerer du i ethvert selskap, og den er langt enklere å lage enn du tror.
Les hele sakenDenne lekkerbiskenen lager du på noen få strakser.
Les hele sakenEn kjapp tur i ovnen er nok til å forvandle importaspargesen til et spennende måltid.
Les hele sakenLa det være sagt med en gang: Det er de hvite aspargesene som er de beste. Kokt til perfeksjon er de rett og slett sublime, Og veldig lett å lykkes med.
Les hele sakenTa vare på grønnsakene nå som de er på sitt aller beste ved å fryse dem ned. Vi lærer deg hvordan. Gode oppskrifter får du også.
Les hele sakenOm du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her.
Les hele sakenI denne lettlagete oppskriften er det grønne bønner, bulgur og svinefilet som gjør jobben.
Les hele sakenNår du har dårlig tid, eller bare ikke har lyst til å bruke lang tid over komfyren er omeletter perfekte å lage. Prøv bare denne.
Les hele sakenPass på å ta for deg av det grønne og hvite gullet som fyller butikkhyllene i disse dager - årets ferske asparges er her.
Les hele sakenNå er skreien på sitt aller beste, så prøv denne deilige oppskriften i helgen.
Les hele sakenVi frister med en saftig kylling med smakfullt tilbehør og en god vin som følge i dag.
Les hele sakenDen norske aspargesen finner du nå hos din grønnsakshandler. Vi i Apéritif gir deg de beste tipsene og de lekreste oppskriftene.
Les hele sakenHar du noe å feire, eller simpelthen bare ønsker å belønne deg selv med et frydfullt måltid? Da er vårt middagsforslag noe for deg. Gratinert chevre er umåtelig spennende, og gjerne sammen med en sauvignon blanc.
Les hele sakenTorsk er ukens første fiskemåltid. Du kan med andre ord være rimelig sikker på at også helgemenyen innbefatter fisk. Torsken følges av fristende asparges, og derfor får du to svært forskjellige vinforslag som begge likevel skal passe denne retten godt.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDet er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.
Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken