Nå som de norskdyrkete bønnene kan kjøpes i løs vekt, må vi fråtse i dem. I denne retten blandes de med bulgur og danner bakteppe for stekt svinefilet. Men den enkle miksen kan også brukes til andre typer kjøtt, fisk eller som utgangspunkt for en vegetarrett.
Lag noen av disse lekre rettene med svinefilet
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Svinefilet med bulgur og bønner
Fremgangsmåte
Kok bulgur etter anvisning på pakken.
Ha bulguren i en stekepanne, sammen med rensede bønner. La det steke til bønnnene er møre (ca 5 minutter).
Krydre ytrefiletene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme et par minutter. Ta dem ut og tilsett litt vann i pannen, kok ut og bruk dette som alternativ til sjysaus fra pose.
Lag sjysausen etter anvisning på posen. Tilsett timian.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
-
82 POENG