Smak det beste fra Norge - kansellert

Årets Matstreif går av stabelen etter planen, men arrangementet med norsk øl, vin og brennevin er dessverre kansellert.
Redaksjonen
25 September 2008 - 10:20

Årets Matstreif blir utrolig spennende, for her vil du få muligheten til å smake det beste av hva ikke mindre enn åtte norske små alkoholprodusenter kan fremvise av øl, vin og brennevin.
 
Matstreif blir holdt etter planen, men denne smakingen er dessverre avlyst.
Påmeldingslenken finner du nedenfor
I løpet av de to dagene Matstreif finner sted, kan du smake de lekreste øltyper, fra de lyse, milde, til de kraftige, vellagrede. Det blir også servert norsk vin, elegant cider og norskprodusert brennevin. Alt signert små og spennende produsenter du kanskje aldri har hørt om før. Det skjer nemlig veldig mye spennende i kulissene også på drikkevaresiden her til lands.
 
Mat og drikke
Mange drikkevarer kommer best til sin rett når du serverer riktig mat til. Derfor serverer vi en tapastallerken basert på norske produkter slik at du selv kan teste ut de beste kombinasjonene.
 
For at du skal ha et minne om smakingen får du også med deg et vinglass til odel og eie etter smakingen.
 
Ta med venner og kolleger på et arrangement utenom det vanlige - meld deg på i dag.

Dette er produsentene som du får møte:
Haandbryggeriet, Drammen
Nøgne Ø, Grimstad
Små Vesen Bryggeri, Valdres
Seljord vin, Seljord
De 5 Vinmakeran, Tromsø
Dalane Bryghus, Egersund
Kalfarets Kultur AS (cider), Bergen
Agder Brenneri, Grimstad
 
Smakingen arrangeres av Apéritif i samarbeid med Innovasjon Norge/ Matstreif. Arrangementet har 20 års aldersgrense.
 

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er grunnet uforutsette hendelser dessverre kansellert. Matstreif arrangeres som planlagt.
Tid:
10. oktober 2008 kl. 12.00 - 19.00 og
11. oktober 2008 kl. 12.00 - 18.00
 
Pris: kroner 250,- pr. person
 
Sted: Universitetsplassen (Matstreif), Karl Johansgate, Oslo.
 
Kursavgiften inkluderer:
• Inngang til smaksteltet en av de to dagene
• 16 smaksbonger
• 1 tapastallerken
• 1 vinglass til odel og eie

Ring 93069873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 06.10.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne gule favoritten er som skapt for påsken
Ukens kake
Suksessterte

Denne gule favoritten er som skapt for påsken

Når du maler nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en skikkelig påskefrokost
Guide
Oppskrifter til frokosten

By på en skikkelig påskefrokost

Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne gule favoritten er som skapt for påsken
Ukens kake
Suksessterte

Denne gule favoritten er som skapt for påsken

Når du maler nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en skikkelig påskefrokost
Guide
Oppskrifter til frokosten

By på en skikkelig påskefrokost

Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du sikret deg mye egg, skal du prøve denne måten å konservere dem
Dagens rett

Har du sikret deg mye egg, skal du prøve denne måten å konservere dem

Saltede eggeplommer er en opprinnelig kinesisk tradisjon som gir en artig ingrediens til mange retter - som denne thai-inspirerte salaten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her