Surøl er friskt, spennende og leskende, og kan ofte være en fin erstatning til både musserende, rosé- og hvitvin. Dermed er det også en utmerket følgesvenn til fisk og skalldyr, og nå er tiden inne for å teste og nyte denne kombinasjonen.
Aldri har etterspørselen etter det franske boblealternativet crémant vært større, og aldri har produsentene vært mer på hugget for å vise hva vinstilen faktisk er.
På to tiår har England etablert seg som et seriøst alternativ til champagne. Og Norge er det markedet som har tatt de engelske boblene aller varmest imot. Nå forbereder britene seg på nye utfordringer og muligheter.
Pierre Gimonnets filosofi har alltid vært å produsere rene, forfriskende, elegante og mineralske champagner, hvor summen av blandingen er det som betyr noe for å oppnå størst mulig kompleksitet.
For når vin på alu-boks smaker så herlig som disse, er det lett å velge dette miljøvennlige og prisgunstige alternativet. Samme produsent har dessuten mye annet godt på gang.
Her trenges det verken kutting eller store kulinariske ferdigheter. Hele solmodne tomater, fetaost og god olivenolje er i grunn alt du trenger for en enkel, fyldig og herlig smaksrik pastasaus.