Om du er på båttur eller skogstur med kun tilgang til stormkjøkken, fortvil ikke for du kan oppnå mye god smak selv med enkle midler. Så slipper du å ty til halvfabrikata. Naanbrøddeigen lager du på forhånd og kjevler ut leiver som er lette å frakte med seg.
Biff i karri med kokosmelk og cashewnøtter
Lettlaget søndagsmiddag uten at det går på bekostning av smaken
Biff i karri med kokosmelk og cashewnøtter
Fremgangsmåte
Brun kjøttstrimlene raskt i olje i en stekepanne.
Kok opp kokosmelken, tilsett kjøttet og la det trekke i ca. 10 minutter. Ta opp kjøttet og legg det til side. Tilsett karripasta, fiskesaus, sukker og chili i kokosmelken.
Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Synes du sausen er for tynn, kan den kokes mer inn (da blir den sterkere) eller jevnes med litt maizenajevner (se mengdeforhold på pakken). Tilsett kjøttet, dryss nøttene over til slutt og server med kokt ris og naanbrød.
Her finner du flere karriretter
Tips: Dryss gjerne finhakket koriander over helt til slutt.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
NorgeVolum: 0.44 l Pris: 67.90 kr Uten utvalg88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG