Vi elsker italiensk vin her i Norge, og en av regionene vi har lagt vår klare elsk på er Veneto med sitt berømte område Valpolicella.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Veneto på sitt beste
Denne kvelden får du lære mer om hva som skiller Veneto fra andre italienske vinområder og du får selv smake hvorfor viner fra dette omådet er så ettertraktet.
Det er selveste Tiziano Accordini som vil holde kurset denne kvelden, og du får smake seks elegante viner fra Accordini som regnes blant områdets aller beste produsenter.
Tradisjonsrik
Accordini har drevet med jordbruk og vinmaking så langt tilbake som de kan spore familien.
For drøye 20 år siden etablerte Stefano Accordini sin egen vingård i Pedemonte i hjertet av Valpolicella, og sammen med sine to sønner Tizizano og Daniele og deres familier, har han gjort Azienda Agricola Accordini til en av områdets aller beste produsenter.
Ekslusive viner
Bli med Tiziano Accordini og lær mer om Veneto og smake seks eksklusive viner, deriblant deres prisbelønte Amarone della Valpolicella Classico Acinatico i 2005 og 1999-årgang.
Gå ikke glipp av en unik smaking med Veneto på sitt beste - meld deg på i dag.
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Accordini Amarone della Valpolicella Classico Acinatico 1999 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 700,-)
è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 8. desember 2008 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 01.12.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til
kurs@aperitif.no Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS
- klikk her.
| Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet. |