Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 September 2008 - 01:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil bli overbevist.
    30. september 2008
  • 29 September 2008 - 01:00

    Stekte nudler med kylling

    Raske retter må ikke nødvendigvis være kjedelige. Her finner du oppskriften på en deilig asiatiskinspirert rett.
    29. september 2008
  • 28 September 2008 - 01:00

    Braisert lammeskank med sopp

    Det er høytid for det deilige lammekjøttet, og hva er vel bedre enn en smakfull og saftig lammeskank denne søndagen.
    28. september 2008
  • 27 September 2008 - 01:00

    Steinbit med sprø skinke

    I dag får du det beste fra sjø og land, i det vi serverer en lekker rett på steinbit og skinke.
    27. september 2008
  • 26 September 2008 - 01:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet. Kyllingkjøttdeig inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    26. september 2008
  • 24 September 2008 - 01:00

    Fårikål til den store festen

    Vi tjuvstarer på morgendagens festdag, for fårikål blir bare enda bedre av å stå over natten. Her finner du også en rask hverdagsrett og videoforklaring.
    24. september 2008
  • 22 September 2008 - 11:25

    Potetenes grand cru

    Tromspotets nysatsing i Silsand på Senja har gitt potetene et nytt liv med hjelp av hypermoderne teknologi.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med soppstuing

    Gyldne og sprø pannekaker med spennende fyll er en herlig start på uken.
    22. september 2008
  • 21 September 2008 - 01:00

    Lammecarré i soppbuljong

    Ta søndagen tilbake og server en skikkelig festrett med det beste fra årstiden.
    21. september 2008
  • 20 September 2008 - 01:00

    Vaniljestekt torsk med jordskokkpuré

    Fiskemiddager er langt fra kjedelig, og med smak av vanilje og en deilig jordskokkpuré blir dette et festmåltid.
    20. september 2008
  • 19 September 2008 - 01:00

    Biff med kesampesto

    For mange er biff den beste måten å starte helgen på. Sunt er det også. Her kan du se video av hvordan du lager retten.
    19. september 2008
  • 18 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med godt i

    Vi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne deilige oppskriften til middag.
    18. september 2008
  • 17 September 2008 - 01:00

    Lammesauté med kantareller

    Når bare det beste er godt nok, er mørt lam en selvfølge, ikke minst sammen med skogens gull.
    17. september 2008
  • 16 September 2008 - 01:00

    Fiskefrikassé

    Mange tror at det er vanskelig å lage gode fiskeretter, denne oppskriften er enkel og utrolig velsmakende.
    16. september 2008
  • 15 September 2008 - 01:00

    Sprø steinsopp med skinke og parmesan

    At noe så enkelt kan være så godt. Her får du essensen av norsk høst med en internasjonal finish.
    15. september 2008
  • 13 September 2008 - 01:00

    Fylt steinbit med hvitvinssaus

    Steinbiten er ikke den peneste fisken i klassen, men du så deilig den er.
    13. september 2008
  • 12 September 2008 - 11:30

    Lag en spansk en

    Omelett er ikke så enkelt som det høres ut. Og spansk omelett stiller helt spesielle krav til kokken. Men følger du instruksene nøye, og holder tunga rett i munnen, kan du fryde deg over en rett som fryder tunga og som skylles ned med godt drikke.
    12. september 2008
  • 12 September 2008 - 01:00

    Fylte kyllinglår med sitron- og basilikum-couscous

    Overrask med en smakfull kyllingrett til middag denne fredagen.
    12. september 2008
  • 10 September 2008 - 01:00

    Salat med stekt spekeskinke

    Herlig frisk salat servert med en knasende sprø og velsmakende spekeskinke, er et festmåltid midt i uken.
    10. september 2008
  • 09 September 2008 - 01:00

    Scampiwok med chili

    Wok er en flott måte å lage raske og smakfulle middagsretter på. I dag er det kongereker som havner i panna.
    09. september 2008
  • 08 September 2008 - 09:43

    Eikenøttene gir smaken

    Glem serrano og pata negra. Verdens beste spekeskinke heter jámon ibérico de bellota og ikke noe annet. Den stammer fra Sørvest-Spania og lykkelige svarte griser kun fôret med eikenøtter og gress.
    08. september 2008
  • 06 September 2008 - 01:00

    Piggvar i appelsin- og basilikumsmør

    I helgen er det selvsagt lov å skjemme seg litt bort. Denne lørdagen serverer vi deg en av våre beste matfisker.
    06. september 2008
  • 05 September 2008 - 01:00

    Kjøttkaker med ertestuing

    Det er på høy tid å servere en skikkelig klassiker. I dag blir det mors kjøttkaker med tradisjonelt tilbehør.
    05. september 2008
  • 03 September 2008 - 01:00

    Balsamicostekt kylling med potetsalat

    En delikat og smakfull kyllingrett med internasjonalt preg er hva vi frister med til middag i dag.
    03. september 2008
  • 02 September 2008 - 01:00

    Laks med skogsopp og egg

    Vi kombinerer det beste fra skog og hav i denne deilige oppskriften.
    02. september 2008