Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Desember 2008 - 02:00

    Ribbe med kinesisk touch

    Hvorfor ikke gjøre noe mer ut av den tradisjonelle ribben og gi den en internasjonal smak? Prøv denne spennende oppskriften selv.
    07. desember 2008
  • 06 Desember 2008 - 02:00

    Festmeny med klippfisk

    Vi trår til med en skikkelig festmeny når tre retter med en av våre beste råvarer - klippfisk - skal på bordet.
    06. desember 2008
  • 03 Desember 2008 - 02:00

    Romanosalat med kremostdressing

    En knasende sprø salat med smakfull kylling og en kremete dressing er herlig midt i uken.
    03. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 16:00

    Julekonfekt

    Hva er vel bedre å gi venner og familie til jul enn hjemmelaget konfekt!? Det trenger ikke være veldig vanskelig heller - la alle barn prøve seg, store som små!
    01. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 02:02

    Kalkun og annen fugl

    "Hvit jul" er noe vi alle ønsker oss. Nå er det imidlertid ikke bare snø og vinteridyll vi tenker på, men også julemat med hvitt kjøtt. Forbruket av hvitt kjøtt er i sterk økning, og nye mattradisjoner er i ferd med å få fotfeste her i landet. Også i jula
    01. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 02:02

    Akevitt - tester og artikler

    Livets vann - aqua vitae - har en sentral plass på det norske julebordet, og det med rette. Flere internasjonale priser har plassert vårt nasjonalbrennevin som det beste i verden.
    01. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 02:00

    Skinke med grissini og egg

    Av og til har man bare ikke tid til å lage store middager, spesielt nå i desember. Denne oppskriften er enkel, rask og utrolig smakfull.
    01. desember 2008
  • 30 November 2008 - 02:00

    Kyllingconfit med urte- og potetkrem

    I den klassiske franske oppskriften benytter man andelår, men kylling er nesten like godt til denne herlige søndagsmiddagen.
    30. november 2008
  • 29 November 2008 - 02:00

    Kveite med skinke og søtpotetpai

    Med den deilige kritthvite kveita kan du lage de herligste retter. Prøv bare dagens oppskrift.
    29. november 2008
  • 28 November 2008 - 02:00

    Svinefilet med bulgur

    Unn deg selv en saftig og smakfull rett med spennende tilbehør denne fredagen.
    28. november 2008
  • 27 November 2008 - 02:00

    Kalkun-trio

    I dag gir vi deg ikke én, men tre herlige oppskrifter med kalkun til kveldens store festmiddag.
    27. november 2008
  • 26 November 2008 - 02:00

    Søtpotetsuppe med ingefær og kremost

    I dag serverer vi en rykende varm, aromatisk og kremet søtpotetsuppe som får varmen til å bre seg i kroppen.
    26. november 2008
  • 25 November 2008 - 02:00

    Laksefilet med estragon- og sennepsaus

    Lekre retter kan du enkelt trylle frem også på en hverdag, prøv bare denne deilige oppskriften.
    25. november 2008
  • 24 November 2008 - 02:00

    Kyllingenchilada

    Vi elsker meksikanskinspirert mat, og det er ikke rart når den er så smakfull og enkel å lage som med denne oppskriften.
    24. november 2008
  • 22 November 2008 - 02:00

    Krydderstekt steinbit

    En av de styggeste fiskene i havet er en delikatesse på middagsbordet. Se denne lekre oppskriften på steinbit.
    22. november 2008
  • 21 November 2008 - 02:00

    Reinsdyrfilet med grønnsaksragu

    Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne fredagen - en perfekt begynnelse på en smakfull helg!
    21. november 2008
  • 20 November 2008 - 02:00

    Tortellinisalat

    En herlig, velsmakende salat som også er enkel og rask å lage passer godt denne dagen.
    20. november 2008
  • 19 November 2008 - 02:00

    Oksegryte med kokosmelk

    En smaksrik og rykende varm oksegryte er deilig mat midt i uken. Rask å lage er den også.
    19. november 2008
  • 18 November 2008 - 02:00

    Røkt kolje med paprika

    De fleste av oss har tilgang til svært mye god fisk, og i dag er det den røkte koljen som står på menyen.
    18. november 2008
  • 16 November 2008 - 02:00

    Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

    Deilige kalkunfileter kan med fordel tilberedes på en kontrollert måte og bli til de lekreste retter.
    16. november 2008
  • 15 November 2008 - 02:00

    Lutefisk

    En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du selv kan lage den perfekte lutefiskmiddagen.
    15. november 2008
  • 14 November 2008 - 02:00

    Biff med aromasmør

    En saftig biff med herlig smaksatt smør og en frisk potetsalat avslutter denne uken.
    14. november 2008
  • 13 November 2008 - 02:00

    Rask betasuppe

    Lettlagde, smakfulle retter er herlig på kalde mørke høstkvelder, og denne suppen gir deg varmen i kroppen.
    13. november 2008
  • 11 November 2008 - 13:40

    Stort kultpotensial

    Tørrfisken har potensial til å bli den nye store kultfisken når den nå er tilgjengelig i klar-til-bruk-format.
    11. november 2008
  • 11 November 2008 - 02:00

    Prinsefisk

    Dette er mat for kongelige, og en skikkelig tradisjonsrett på vestlandet - prøv oppskriften selv!
    11. november 2008