Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 Januar 2009 - 02:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak setter en spiss på den første lørdagen i året.
    03. januar 2009
  • 02 Januar 2009 - 02:00

    Reinsdyrmedaljong

    Dette er tiden for virkelig å kose seg, så vi er ikke snauere enn at vi serverer et deilig viltmåltid denne fredagen.
    02. januar 2009
  • 31 Desember 2008 - 02:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2008
  • 30 Desember 2008 - 02:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2008
  • 29 Desember 2008 - 02:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    29. desember 2008
  • 28 Desember 2008 - 02:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    28. desember 2008
  • 27 Desember 2008 - 02:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!
    27. desember 2008
  • 26 Desember 2008 - 02:00

    Pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2008
  • 25 Desember 2008 - 02:00

    Juletapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet - gledelig jul!
    25. desember 2008
  • 24 Desember 2008 - 02:02

    Klassisk ribbe med sprø svor

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - på video! Riktig God Jul!
    24. desember 2008
  • 22 Desember 2008 - 02:00

    Nyskapende rakefisk

    Rakefisk er herlig som forrett, men hvorfor ikke også ha det som en egen hovedrett? Se de spennende oppskriftene her.
    22. desember 2008
  • 21 Desember 2008 - 02:00

    Ovnsbakt ribbe

    Her får du en deilig ribbe med nye, spennende smaker - prøv den du også.
    21. desember 2008
  • 19 Desember 2008 - 02:01

    Dagens rett for hele julen 2008

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 4. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden.
    19. desember 2008
  • 19 Desember 2008 - 02:00

    Julepølser og medisterkaker til juletapas

    I dag gir vi deg julepølse med en litt spesiell vri, og hvorfor ikke forsøke noen av sesongens drikkevarer til dagens rett?
    19. desember 2008
  • 18 Desember 2008 - 18:00

    Alt om lutefisk

    Her finner alt du behøver å vite for å lykkes med lutefisken og med tilbehøret. Selvfølgelig gir vi deg råd om hva du skal drikke til. Du kan også følge Apéritifs videokjøkken og lære av mesterkokken Ole Martin Alfsen. Mengder av oppskrifter og artikler v
    18. desember 2008
  • 17 Desember 2008 - 02:00

    Ribbebab

    Det blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.
    17. desember 2008
  • 16 Desember 2008 - 02:00

    Lutefisksufflé

    Hvis du har lurt på hva du skal gjøre med rester etter lutefiskmiddagen, får du løsningen her i form av en deilig sufflé.
    16. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 19:40

    Glade fete griser gir ekstra god ribbe

    Selv om mange er opptatt av enten lav pris eller sprø svor på ribba, er det stadig flere som oppdager grisens andre sider.
    15. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 18:59

    Musserende vin - tester og artikler

    Musserende vin, om du velger ekte champagne eller ei, har en sentral plass i jule- og nyttårsfeiringen.
    15. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 02:00

    Panert medisterpølse med solbærdip

    Hvem har sagt at julemat ikke er spennende? Her får du en ny opplevelse med den tradisjonelle medisterpølsen.
    15. desember 2008
  • 14 Desember 2008 - 02:00

    Pinnekjøtt med en vri

    Flere og flere trykker pinnekjøttet til sitt bryst nå i juletiden, og her gir vi deg to deilige oppskrifter.
    14. desember 2008
  • 12 Desember 2008 - 02:00

    Vossakorv langt hjemmefra

    Du er kanskje en av de mange som har spist vossakorv allerede - her får du en annerledes måte å servere denne spesialiteten på.
    12. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 02:00

    Bayonneskinke med appelsin

    For mange hører skinke til i juletiden - her får du en litt utradisjonell oppskrift på den klassiske røkte skinken.
    11. desember 2008
  • 09 Desember 2008 - 02:00

    Juleølmarinert laks med appelsin og basilikum

    Juleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten! Dagens rett er signert mesterkokken Trond Moi.
    09. desember 2008
  • 08 Desember 2008 - 02:00

    Pølsesandwich i høyden

    Smakfulle, enkle måltider er perfekte nå som julestria begynner for fullt. God middag!
    08. desember 2008