Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Juli 2010 - 01:00

    Kyllingfilet med druesalat

    Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat er herlig nå på sommeren.
    15. juli 2010
  • 14 Juli 2010 - 01:00

    Fransk festmeny

    Vive la France, og lenge leve deres kulinariske tradisjoner. Det er Frankrikes nasjonaldag og vi feirer med noen helfranske retter i dag. Bon appétit.
    14. juli 2010
  • 11 Juli 2010 - 01:00

    Flintstek med tomatpakker

    Marinert flintstek hører sommeren til, og her kan du lage hele middagen rett på grillen. Nyt sommeren.
    11. juli 2010
  • 10 Juli 2010 - 01:00

    Paella

    Ay caramba, her skal det kokkeleres etter alle kunstens regler i det vi lager en dampende het Paella denne lørdagen.
    10. juli 2010
  • 08 Juli 2010 - 01:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil aldri spise anet enn hjemmelaget siden.
    08. juli 2010
  • 07 Juli 2010 - 01:00

    Sommersalat med appelsin og skinke

    La deg friste av denne deilige sommersalaten til middag i dag - enkel å lage er den også.
    07. juli 2010
  • 02 Juli 2010 - 01:00

    Slik lager du flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    02. juli 2010
  • 01 Juli 2010 - 01:00

    Lammespyd på grillen

    Enkle, velsmakende retter er deilig på varme late sommerdager. Dette grillspydet lager du i en fei.
    01. juli 2010
  • 30 Juni 2010 - 01:00

    Middagssalat med kylling

    Frisk, knasende hjertesalat med saftig kylling og herlige kikerter er et fantastisk måltid midt i uken.
    30. juni 2010
  • 29 Juni 2010 - 01:00

    Blåskjell med sprøstekt skinke

    Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
    29. juni 2010
  • 28 Juni 2010 - 01:00

    Kalkunfilet med timiansmør og sommerkål

    Sett tenna i en saftig kalkunfilet som serveres med sommerens beste grønnsaker. Dette er perfekt sommermat.
    28. juni 2010
  • 27 Juni 2010 - 01:00

    Grillede lammeskiver med mynte og hvitløksmør

    Du finner knapt noen bedre avslutning på uken enn denne herlige retten med masse smak - en perfekt søndagsmiddag.
    27. juni 2010
  • 26 Juni 2010 - 01:00

    Grillede laksekoteletter med persille- og vårløksalat

    Laks er fabelaktig på grillen, og her har den fått et spennende internasjonalt følge. Prøv bare selv.
    26. juni 2010
  • 25 Juni 2010 - 01:00

    Grillet pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

    Grillsesongen er i full gang, og med denne oppskriften blir du festens grillkonge.
    25. juni 2010
  • 24 Juni 2010 - 01:00

    Provençalsk salat med egg og skinke

    På deilige varme sommerdager er det herlig med lette måltider, og da passer det perfekt med denne herlige salaten.
    24. juni 2010
  • 22 Juni 2010 - 14:05

    Lær å lage indisk enkelt

    Matskribent og kokk Anjum Anand er lidenskapelig opptatt av indisk mat. I denne serien er hennes oppdrag å vise nøyaktig hvor enkelt det er å lage deilig, sunn indisk mat.
    22. juni 2010
  • 21 Juni 2010 - 01:00

    Fransk burger 

    Lag en skikkelig saftig burger med internasjonalt preg i dag. Her finner du video av hvordan du lager den også.
    21. juni 2010
  • 20 Juni 2010 - 01:00

    Kyllingklubber med rabarbraglaze og rabarbrapai

    Rabarbra hører sommeren til, og her får du to gode oppskrifter på både hovedrett og en deilig rabarbrakake.
    20. juni 2010
  • 19 Juni 2010 - 01:00

    Festmeny med hval

    I dag spiller Japan sin andre kamp i VM, og vi lager en herlig treretters meny med havets vilt til kampen.
    19. juni 2010
  • 18 Juni 2010 - 17:08

    Oppdag frodige Bretagne

    Bli med den britiske kjendiskokken James Martin til Bretagne hver tirsdag i hele sommer, gjennom 10 inspirerende episoder.
    18. juni 2010
  • 18 Juni 2010 - 01:00

    Ferskpotetsalat med spekeskinke og mozzarella

    Hva er vel bedre enn å ta for seg av de herlige norske ferskpotetene og lage denne deilige retten?
    18. juni 2010
  • 17 Juni 2010 - 01:00

    Brokkoli- og pastagrateng

    Denne lettlagde gratengen blir raskt hele familiens favoritt på middagsbordet.
    17. juni 2010
  • 15 Juni 2010 - 16:06

    Lær å lage kinamat

    Multitalentet Ching He-Huang viser hvor enkelt det er å gjenskape de delikate konsistensene, aromaene, fargene og formene som kjennetegner ekte kinesisk mat.
    15. juni 2010
  • 15 Juni 2010 - 01:00

    Bakt potet med norzola og chili

    Lag en brennhet potetrett til kveldens spennende fotballkamper.
    15. juni 2010
  • 14 Juni 2010 - 01:00

    Salvie- og tomatkylling

    Det er på tide å prøve ut en ny og lekker oppskrift på kylling til middag i dag.
    14. juni 2010