Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Mai 2010 - 01:00

    Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne

    Her er en herlig oppskrift på laks som passer like godt på et festbord som til helgemiddagen.
    15. Mai 2010
  • 12 Mai 2010 - 01:00

    Kjøttboller med chili og pasta

    Pasta er deilig når middagen skal gå i en fei, og denne svinaktig gode oppskriften har en litt krydret overraskelse.
    12. Mai 2010
  • 11 Mai 2010 - 01:00

    Grillede kamskjell med sommerlig salat

    Vi tar for oss av det beste havet kan by på i det vi griller ferske kamskjell i dagens oppskrift.
    11. Mai 2010
  • 10 Mai 2010 - 01:00

    Grønn wok med svinekjøtt og sukkererter

    Hvem hadde trodd at det skulle være så lett å lage en så god wok med hjemmelaget saus?
    10. Mai 2010
  • 09 Mai 2010 - 01:00

    BBQ svinenakke med bacon

    Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken denne helgen.
    09. Mai 2010
  • 08 Mai 2010 - 01:00

    Salat med lettsaltet kylling og brie

    I dag gir vi deg en helt ny måte å lage kyllingsalat på og som får tennene til å løpe i vann.
    08. Mai 2010
  • 06 Mai 2010 - 01:00

    Grillede nakkekoteletter med potet- og aïolisalat

    Dette er en skikkelig vinnerrett for hele familien, så enkel, rask og smakfull som den er.
    06. Mai 2010
  • 04 Mai 2010 - 01:00

    Grillet laks med asparges og enkel béarnaise

    Denne retten smaker virkelig av vår, og det tar ikke mange minuttene å lage når grillen er varm.
    04. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 15:06

    Ny datomerking for kjøtt

    Betegnelsen siste forbruksdag kan skremme folk til å kaste kjøtt som er fullt spiselig. Derfor endrer Nortura holdbarhetsinformasjonen på en rekke kjøttvarer.
    03. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 01:00

    Burger i pølsebrød er velkommen hurtigmat

    Det finnes knapt noe bedre enn hjemmelagde burgere. Her serveres den i pølsebrød.
    03. Mai 2010
  • 01 Mai 2010 - 01:00

    Kveite i det grønne

    Vi feirer arbeidernes festdag med en skikkelig vårlig festrett på en av våre aller beste fisker - kveita.
    01. Mai 2010
  • 30 April 2010 - 12:43

    Kortreist i ordets rette forstand

    Trygve Nesjes stikkord for den økologiske driften av Holli Mølle er kortreist, sporbart, tradisjonstro, lønnsomt og ikke minst morsomt. Og så er mannen en skikkelig gründer. Dessuten står han selv for utkjøring av melet.
    30. april 2010
  • 30 April 2010 - 01:00

    Varm pastasalat med biff

    Salater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde, så hvorfor ikke prøve denne spennende oppskriften?
    30. april 2010
  • 28 April 2010 - 01:00

    Fyldig skinkegryte

    En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
    28. april 2010
  • 25 April 2010 - 01:00

    Slik får du kalkunbiffen saftig

    Med denne oppskriften får du definitivt ikke en kjedelig og tørr kalkun til søndagsmiddagen.
    25. april 2010
  • 24 April 2010 - 01:00

    Laksefilet fra butikken kan med få grep bli et festmåltid

    Med laks på menyen kan tilbehøret enkelt og lettlaget som her, og du kan glede deg til en skikkelig smaksbombe.
    24. april 2010
  • 23 April 2010 - 14:27

    Blinkskudd fra Renaa

    Stjernekokken Sven Erik Renaa har oppfylt enda en drøm. Nyåpningen av to smaksbomber setter sultne siddiser og bevisste forretningsfolks ganer i vann. Renaa: Matbaren og Renaa: Restauranten har truffet blink.
    23. april 2010
  • 23 April 2010 - 01:00

    Biffrisotto med asparges og tomat

    Hva er vel bedre en fredag enn å servere saftig, deilig biffkjøtt med en like spennende risotto til.
    23. april 2010
  • 19 April 2010 - 01:00

    Coleslawburger 

    I dag serverer vi en enkel rett med inspirasjon fra USA, en burger som virkelig smaker.
    19. april 2010
  • 18 April 2010 - 01:00

    Gi kotelettene ekstra pleie i dag

    I dag får svinekotelettene sveitsisk innpakning, og det gjør dem godt, for her får de mye smak fra høstens beste grønnsaker. Denne retten klarer seg dessuten uten kotelettene.
    18. april 2010
  • 16 April 2010 - 01:00

    Enchillada

    Det er lov å kose seg på fredagen, og for mange er meksikansk en del av fredagskosen. Prøv denne oppskriften du også.
    16. april 2010
  • 13 April 2010 - 17:00

    Smushi og moderne dansk

    I bakgården mellom verdensberømthetene Georg Jensen og Royal Copenhagen midt i Strøget i Kongens by, serveres det fra The Royal Cafe smushi mellom to skiver mørkt brød. En hypermoderne tvist på det danske smørrebrød.
    13. april 2010
  • 06 April 2010 - 01:00

    Kyllinglår med urter

    Påsken er atter en gang over, men du trenger ikke å stoppe å tenke på saftig og velsmakende kylling av den grunn.
    06. april 2010
  • 05 April 2010 - 01:00

    Pasta med røkt skinke

    I dag er det en hurtig, men velsmakende rett som står på menyen. Denne blir raskt familiens favoritt.
    05. april 2010
  • 04 April 2010 - 01:00

    Laksescalope med appelsinkokt fennikel

    De lekreste fiskeretter trenger ikke være vanskelige å lage, prøv bare denne deilige retten selv.
    04. april 2010