Grillede lammeskiver med mynte
Fremgangsmåte
- Bland sammen ingrediensene til marinaden og la den stå og trekke en stund før du legger kjøttet i. Bruk gjerne en dobbel plastpose når du skal marinere kjøtt, det er praktisk og lettvint.
- La kjøttet ligge i marinaden i minst en time. Kjøttet kan godt ligge framme i romtemperatur i 2-3 timer, skal du marinere lenger enn det, må du legge kjøttet i kjøleskap.
- Ta lammeskivene opp av marinaden og tørk lett av dem med kjøkkenpapir før du legger dem på grillen.
- Grill lammeskivene i 4-5 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Hvitløk- og persillesmør
Fremgangsmåte
- Pass på at smøret er romtemperert.
- Finhakk hvitløk og persille.
- Bland sammen smør, hvitløk, persille, salt og pepper. Rør det godt sammen.
- Lag en pølse av smøret på aluminiumsfolie. Rull smøret inn i folien og la det stivne i kjøleskapet.
Før servering skjærer du smøret i skiver.
Tips: Smøret kan lages i forveien, og kan holde opptil en uke i kjøleskapet, eller ca 2 måneder i fryseren.
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Mariner selv med disse gode marinadene