Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 September 2010 - 01:00

    Fårikål til den store festen

    Det er klart vi har fårikål til middag på vår nasjonalretts store festdag, og her kan du se video av hvordan du går frem for å lage den herligste fårikål.
    30. september 2010
  • 29 September 2010 - 01:00

    Slik bevarer du smaken av sommer lengst mulig

    August er den beste tiden av året å lage salat til middag, for utvalget av friske solmodne ingredienser er så stort.
    29. september 2010
  • 25 September 2010 - 01:00

    Fiskegryte er helgekos som blir satt pris på

    Denne lekre fiskegryten er proppfull av havets delikatesser og en sikker vinner til helgens selskapeligheter.
    25. september 2010
  • 24 September 2010 - 10:00

    Irsk helaften

    Godt lammekjøtt er en selvfølge, spesielt i den kalde årstid. Nå lar vi gryta fylles på irsk vis. Om du velger irsk innhold i glasset, er opp til deg.
    24. september 2010
  • 22 September 2010 - 11:24

    Gammel tradisjon med ny vri

    At det måtte en skotte til for å både se verdien i Varanger-lammet, og ikke minst å utvikle et helt særegent produkt som boknalam, er egentlig litt flaut. Men det viktigste er å være takknemlig for at det finnes folk som Neil Lupton.
    22. september 2010
  • 22 September 2010 - 01:00

    Koteletter er perfekt søndagsmiddag

    I en travel helg er koteletter perfekt å ty til når søndagsmiddagen skal lages. Med sensommerens gode grønnsaker blir det feststemning i stekepannen.
    22. september 2010
  • 20 September 2010 - 11:38

    Grønt til himmels

    Forbruket av grønnsaker øker, og vegetarretter får stadig oftere fast plass i restaurantenes menyer. Her gir vi deg gode ideer til å gjøre menyen grønnere - også i ditt eget kjøkken.
    20. september 2010
  • 20 September 2010 - 01:00

    Tjuvstart lammesesongen med noe riktig krydret

    I dag serverer vi en av våre største delikatesser på en ny og spennende måte - prøv bare selv.
    20. september 2010
  • 18 September 2010 - 01:00

    Lardostekt brosme med madeiraglace og rødbetecrisp

    Det blir en skikkelig festmiddag med internasjonal touch i dag, og den er mye lettere å tilberede enn det man skulle tro.
    18. september 2010
  • 14 September 2010 - 01:00

    Søndagsmiddagen er både bærekraftig, fargerik og smaksintens

    Når høsten nærmer seg med stormskritt er det godt å kunne ty til en varmende suppe med masse smak.
    14. september 2010
  • 12 September 2010 - 01:00

    Dette kommer til å bli påskens beste smaksopplevelse

    Lammeskanken har så mye smak, men den trenger tid på ovnen for å få alle smakene ut i kraften. Til gjengjeld behøver du ikke bruke så mye tid på tilbehøret.
    12. september 2010
  • 10 September 2010 - 01:00

    Lyst på en skikkelig biff?

    En skikkelig deilig biff hører helgen til, og her kan vi friste med en virkelig lekkerbisken av en rett.
    10. september 2010
  • 09 September 2010 - 01:00

    Servert på denne måten, gir kyllingen mersmak

    Perfekt stekt kyllingkjøtt som troner på toppen av sprø og friske grønnsaker gir den reneste smaksfesten midt i uka.
    09. september 2010
  • 08 September 2010 - 01:00

    Raskere suppe å lage skal du lete lenge ettere

    Med kjøttdeig lager du raskt de deiligste hverdagsretter, slik som denne herlige suppen.
    08. september 2010
  • 07 September 2010 - 12:06

    Den eneste ene

    Det finnes kun én balsamico som med rette kan kalles balsamico og det er tradizionale fra Modena.
    07. september 2010
  • 05 September 2010 - 01:00

    Helstekt kylling med mascarpone

    Denne søndagen lager vi en skikkelig koserett som hele familien vil elske i det vi helsteker kyllingen.
    05. september 2010
  • 03 September 2010 - 16:10

    Delikat med kantarell

    Hvis du har fylt fryseren med sopp, er en risotto et lettvint alternativ. Prøv denne oppskriften. Aller mest dekorativ og delikat blir den med den gylne kantarellen.
    03. september 2010
  • 03 September 2010 - 01:00

    Kantarellpai og lammefilet med skogsopp

    Ta for deg av sesongens aller beste råvarer i dag i det vi setter en lekker lammefilet på menyen og starter hele måltidet med en deilig pai.
    03. september 2010
  • 02 September 2010 - 01:00

    Sandwich med ishavsrøye og brønnkarse

    Dette er en perfekt rask rett som passer like godt på farten som et snaddermåltid i godstolen.
    02. september 2010
  • 01 September 2010 - 01:00

    Fredag er burgerdag

    I dag lager vi en skikkelig deilig burger som hele familien vil elske.
    01. september 2010
  • 30 August 2010 - 01:00

    Sursøt svinefilet

    Dette er en rett du garantert kjenner igjen fra besøk på kinarestauranter, men visste du at den var så enkel å lage?
    30. august 2010
  • 29 August 2010 - 01:00

    Indianerkotelett

    Det blir en leken og enkel rett denne søndagen i det vi serverer koteletter på en helt ny måte.
    29. august 2010
  • 28 August 2010 - 01:00

    Denne fiskeretten topper det meste

    Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
    28. august 2010
  • 27 August 2010 - 14:15

    Et spansk ostemirakel

    Det begynte da Rafael Baez skulle ut i pensjon. I stedet for hvile kastet han seg på et kurs i ysting, og i dag er hans Monte Enebro en av verdens mest prisbelønte oster.
    27. august 2010
  • 27 August 2010 - 01:00

    Varm suppe og kanadiske blåbærpannekaker

    Det er lov til å skeie ut litt av og til, og i dag serverer vi deilige pannekaker med friske bær etter suppen.
    27. august 2010