Nyhet - Brennevin - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Juli 2006 - 17:59

    Gammel klassiker i ny drakt

    Norges favorittgin har kommet i nytt moderne design.
    05. juli 2006
  • 30 Juni 2006 - 19:30

    Vikingfjord i ny drakt

    En norsk suksess bytter hamm igjen - et nytt delikat design skal fremme den norske premium-vodkaen videre.
    30. juni 2006
  • 30 Juni 2006 - 13:28

    Strongest there is...

    Stort sterkere er det ikke mulig å få det - Caol Ila har kommet med en ny utgave av sin Cask Strength whisky.
    30. juni 2006
  • 30 Juni 2006 - 09:31

    Sommerens beste drinker

    Det bor en bartender i oss alle. Her finner du sommerens beste drinker.
    30. juni 2006
  • 12 Mai 2006 - 17:43

    Verdens sterkeste brennevin

    I hard konkurranse med nærmere 10 000 vin- og brennevinsmerker, er Smirnoff kåret til verdens sterkeste merkevare.
    12. Mai 2006
  • 31 Mars 2006 - 02:01

    Sjelden gavepakke

    Vi vet at noen vil føle seg provosert av at noe til 5000 kroner kalles en gave, men like fullt er Bache-Gabrielsens Tribute nettopp det.
    31. mars 2006
  • 22 Mars 2006 - 17:22

    Grappakunstneren

    Romano Levis grappaer er svært ettertraktet men det er ikke sikkert du er en av de utvalgte. Han selger nemlig ikke til hvem som helst.
    22. mars 2006
  • 24 Februar 2006 - 17:16

    Fransk touch

    Torres' brandyer er langt mer franske i stilen enn sine konkurrenter på hjemmebane, men likevel uten at den umiskjennelige spanske bløtheten går tapt.
    24. februar 2006
  • 17 Februar 2006 - 17:44

    Sanselige opplevelser

    Det tidligere Vinmonopol-anlegget på Hasle ble designet for gjenbruk som fengsel. Arcus Opplevelse byr således på fengslende opplevelser mellom vintønner og akevittfat.
    17. februar 2006
  • 17 Februar 2006 - 17:00

    Iskaldt på Magma

    Absolut Icebar utenfor Magma Bar & Restaurant på Frogner i Oslo er helt i særklasse. Helt frem til vårsola blir for plagsom.
    17. februar 2006
  • 04 Februar 2006 - 17:32

    Drinker for helgen

    "Hvite" januar er over, og dette er kanskje første helgen i det nye året hvor du kan nyte en deilig drink med god samvittighet. Bartender Jørgen Eriksson på La Belle Sole i Oslo gir deg noen av hans beste drinkoppskrifter denne vinteren.
    04. februar 2006
  • 29 Desember 2005 - 12:15

    Varme drinker i juletiden

    Akevitt og juleøl er populær drikke i tiden vi nå er inne i. Har du mulighet så er det en gang i blant både koselig og avslappende med en varm drink. Benytt romjula til å bli bedre kjent med Apéritifs bartender. Allerede her får du en rekke flotte oppskri
    29. desember 2005
  • 13 Desember 2005 - 15:29

    Grappa med rent uttrykk

    Maschios druedestillater kjennetegnes av en utrolig renhet og dermed et rent uttrykk for råvaren. Forklaringen er å finne i produksjonsprosessen.
    13. desember 2005
  • 28 November 2005 - 17:13

    Spar årets juleakevitter til kaffen

    Årets juleakevitter kommer garantert til å treffe nordmenn hjemme.
    28. november 2005
  • 15 November 2005 - 15:53

    Svensk single malt

    Nordens eneste whiskyprodusent, Mackmyra, er langt mer enn et forsøk på å ta markedsandeler fra skottene.
    15. november 2005
  • 14 November 2005 - 23:30

    Fukt gir frukt

    Siden 1755 modnes Gautiers cognacer i kjellere som ligger over en elv. Noe som innvirker både på duft, smak og karakter.
    14. november 2005
  • 05 Oktober 2005 - 18:30

    Briljant fra Brillet

    Guy Brillet tjente til livets opphold som vindyrker og ambulerende brennevinsbrenner. I dag er det tiende generasjon som bestyrer butikken der det blant annet satses på Single Cru.
    05. oktober 2005
  • 01 Oktober 2005 - 14:00

    Det reneste eliksir

    Ingen sitroner i verden kan konkurrere med Amalfi-sitronen i smak. Derfor ender den opp som likør - limoncello - som kan oppvise en unik kombinasjon av sødme og friskhet. Den perfekte avslutning på et godt måltid.
    01. oktober 2005
  • 06 September 2005 - 13:15

    Heder til Løiten

    I anledning Løiten Brænderis 150-årsjubileum, ble korkene sprettet på de første nummererte eksemplarene av Løiten Hedersaquavit fredag 2. september. Er du rask kan også du skaffe deg en av de 31 flaskene som er igjen.
    06. september 2005
  • 16 August 2005 - 15:32

    10.000 alkoholprodukter merkes

    Diageo, verdens største produsent av alkoholholdige drikker, har besluttet å merke alle sine produkter med næringsinnhold samt en påminnelse om å drikke produktene på en ansvarlig måte.
    16. august 2005
  • 04 Juli 2005 - 11:14

    Jubileumsakevitt

    For få dager siden ble Morsa Unionsaquavit lansert - i anledning feiringen av 100-årjubileet for unionsoppløsningen med Sverige.
    04. juli 2005
  • 01 Juni 2005 - 11:44

    På barrikadene for kvalitet

    Et vellykket barbesøk er avhengig av tre faktorer: folkene bak, strukturen og service. Alt henger sammen. En bar er slett ikke bare en bar for Chris Spencer.
    01. juni 2005
  • 09 Mars 2005 - 19:25

    Dry Martini er reddet

    Høyst uventet kom sosialminister Dagfinn Høybråten til at det likevel ikke var så lurt å stå på forslaget om å foreslå mindre alkohol i drinkene.
    09. mars 2005
  • 08 Mars 2005 - 23:47

    Slutten for klassiske cocktails i norske barer

    Ivar Amundsen, formann i Vin- og Brennevinleverandørens Forening (VBF), reagerer med vantro på Arbeids- og sosialdepartementets siste forslag, som i detalj begrenser om hvor mye alkohol en cocktail kan inneholde.
    08. mars 2005
  • 08 Mars 2005 - 13:36

    Bache gir gass

    Da Christian Bache-Gabrielsen prydet den første forsiden av Apéritif i 1995, var han lykkelig over å ha økt salget i Norge fra 3.000 til 60.000 på tre år. I fjor sendte han mer enn én million flasker til sitt mest trofaste marked.
    08. mars 2005