Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 August 2010 - 13:48

    Skeie velger kylling

    Samarbeider med Den Stolte Hane.
    19. august 2010
  • 19 August 2010 - 02:00

    Kalkunsandwich med nektarin og pesto

    Dette er en skikkelig vinner i matpakken enten det er til skolebarna eller du tar den med på skogsturen.
    19. august 2010
  • 18 August 2010 - 02:00

    Sats på denne pastaretten og du vil ikke angre

    I dag er det en herlig sommerlig pastarett vi serverer til middag, prøv den bare selv.
    18. august 2010
  • 17 August 2010 - 02:00

    Grillet laks a la teppanyaki

    Laks er definitivt ikke kjeldelig når du serverer den med spennende japansk saus slik som her.
    17. august 2010
  • 16 August 2010 - 20:00

    Carls Kjøkken åpner dørene

    Lover nye smaker til overkommelige priser.
    16. august 2010
  • 15 August 2010 - 02:00

    Asiatiske biffspyd (video)

    Mariner det deilige biffkjøttet og legg disse raske og smakfulle biffspydene på grillen denne søndagen. Her finner du også video på hvordan du går frem.
    15. august 2010
  • 13 August 2010 - 20:00

    Calles Vinbar på ny festival

    Calle Fegth sørger for at festivalgjengerne i trønderhovedstaden får skikkelig god vin.
    13. august 2010
  • 13 August 2010 - 02:00

    Parmesanpanert kylling med nypotetsalat

    Denne deilige retten er pefekt å starte helgen med, og hvorfor ikke kose seg med noe godt i glasset også?
    13. august 2010
  • 12 August 2010 - 17:00

    62 millioner til norske spesialiteter

    Regjeringen bruker 62 millioner kroner til utvikling av norske matspesialiteter i 2011.
    12. august 2010
  • 12 August 2010 - 15:24

    Rett i gryta

    - Jeg spiser krabbe nesten hver eneste dag i sesongen. Mitt ønske er at kokkelandslaget snart setter krabbe på programmet. Det fortjener denne flotte råvaren, sier restauratør, Ove Fjørtoft, Sjøbua i Ålesund.
    12. august 2010
  • 12 August 2010 - 03:55

    6. september i Oslo - Vinsmaking med fransk stjerne

    Oppdag et av verdens mest berømte vinområder i det vi smaker 11 toppviner sammen med en av Alsaces store vinstjerner.
    12. august 2010
  • 12 August 2010 - 02:00

    Chili con hval

    I dag serverer vi havets vilt på en ny og spennende måte - prøv bare selv.
    12. august 2010
  • 11 August 2010 - 02:00

    Baconfylte tomater

    Denne retten er deilig å servere alene, men den passer også perfekt som tilbehør til grillmaten.
    11. august 2010
  • 09 August 2010 - 02:00

    Spansk burger 

    Lag en skikkelig saftig burger med internasjonalt preg i dag. Her finner du video av hvordan du lager den også.
    09. august 2010
  • 07 August 2010 - 02:00

    Chorizobakt breiflabb

    Disk opp med en skikkelig delikatesse og server denne hotte breiflabbretten.
    07. august 2010
  • 06 August 2010 - 14:45

    Ingen Michelin-stjerner i Bergen

    Og ikke blir det noen på en stund, heller.
    06. august 2010
  • 06 August 2010 - 02:00

    I dag blir det kylling med parmaskinke og risotto

    I det helgen starter trår vi til med en skikkelig festrett med italiensk vri.
    06. august 2010
  • 05 August 2010 - 02:00

    Lasagne

    En riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, men i dag er den både vegetarisk og sunn.
    05. august 2010
  • 04 August 2010 - 02:00

    Grillspyd med nakkekotelett og ananas

    Tennene løper i vann bare ved tanken på denne saftige og smakfulle retten.
    04. august 2010
  • 03 August 2010 - 09:02

    Vil ha restaurant i Stortinget

    - På sommeren skjer det uansett ikke noe her.
    03. august 2010
  • 03 August 2010 - 02:00

    Eplekjekk laks

    En deilig lakserett med nydelig smak av eple er dagens fristende oppskrift.
    03. august 2010
  • 02 August 2010 - 02:00

    Røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat

    Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften.
    02. august 2010
  • 31 Juli 2010 - 02:00

    Fylt steinbit med hvitvinssaus

    Steinbiten er ikke den peneste fisken i klassen, men du så deilig den er.
    31. juli 2010
  • 30 Juli 2010 - 02:00

    Grillspyd med lam og pære

    Vi regner med at grillen nå er klar for dagens oppgave i det vi har grillspyd på menyen.
    30. juli 2010
  • 29 Juli 2010 - 02:00

    Chilicanneloni

    Lettlagede, deilige pastaretter er herlige å tilberede. Denne har en dessuten en ekstra hot touch.
    29. juli 2010