Grillspyd med nakkekotelett og ananas
Fremgangsmåte
- Skjær beinet av nakkekotelettene og del kjøttet i 2x2 cm store biter. Dryss over salt og pepper.
- Skjær skallet av ananasen med en kniv, skjær den i to og fjern kjernen. Del ananasen i like store biter som kjøttet.
- Tre på grillspydene kjøtt, ananas og salvie - ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd!
- Grill spydene på sterk varme ca 3-4 minutter på hver side.
- Bruk gjerne ferdigmarinerte nakkekoteletter, eller lag en marinade selv .
Server gjerne med en god potetsalat , en frisk grønn salat og hvorfor ikke noen gode grillsauser .
Tips: Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge i vann i en halvtime først, slik at de ikke tar fyr eller blir altfor svidd.
Her finner du mange oppskrifter med grilling av svinekjøtt
Se alle de gode grilltipsene her
Mariner grillmaten selv med disse gode marinadene
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG