Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Februar 2009 - 01:00

    Laksepanne med vårløk

    Fristende fiskeretter kan være både enkle og raske å lage, slik som dagens deilige oppskrift med laks.
    10. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 13:00

    Vil fremme norsk mat

    Geir Skeie og andre norske kokker ber partiledere engasjere seg mer for å fremme norsk matproduksjon.
    09. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 01:00

    Kjøttkaker i balsamico

    De tradisjonelle kjøttkakene har fått italiensk følge i sausen i dagens spennende oppskrift.
    09. februar 2009
  • 08 Februar 2009 - 01:00

    Festmeny til mor

    I dag feirer vi alle mødre med en deilig meny som nærmest lager seg selv.
    08. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 14:15

    Hva med Venus' navle?

    Det var intet mindre enn kjærlighetsgudinnens navle som inspirerte formen på en av de mest kjente fylte pastatypene.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 11:10

    Stjerner og fingerbøl

    En ekstra minestrone blir ikke den samme uten de små dekorative pastaene.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 09:00

    Pris til Gårdsand

    Aadne Søyland fra Gårdsand i Vestfold fikk årets Kompetansepris.
    06. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 01:00

    Gulrotsuppe med ingefær og krepsehaler

    En rykende varm suppe er deilig på kalde vinterdager, og her får du en spennende ny oppskrift.
    05. februar 2009
  • 04 Februar 2009 - 11:08

    Pastaplater

    Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over.
    04. februar 2009
  • 04 Februar 2009 - 01:00

    Kyllingburger med tropisk salat

    Når vinterens kalde, mørke kvelder senker seg, er det herlig med en lettlaget rett med smak av sommer og varme.
    04. februar 2009
  • 03 Februar 2009 - 01:00

    Krydret sei med grønne linser

    Sei kan brukes til så mye mer enn bare som seibiff med løk. Den smakfulle fisken får en krydret avslutning i dag.
    03. februar 2009
  • 02 Februar 2009 - 01:00

    Grillet kylling med persillepasta

    Raske og lettlagete - men like fullt smakfulle - middager, er perfekte i en travel hverdag. Prøv bare denne retten selv.
    02. februar 2009
  • 01 Februar 2009 - 12:34

    Gulrot - Sprø søt og god

    Gulrot rett fra åkeren med alle vitaminene i behold selv midt på vinteren er en realitet takket være en genial oppfinnelse fra bonde Håkon Stensvold i Vestfold.
    01. februar 2009
  • 31 Januar 2009 - 01:00

    Torsk med tapenade og sprø skinke

    Lag en herlig rett av den deilige torsken denne helgen, og lær hvordan du selv kan lage tapenade hjemme.
    31. januar 2009
  • 30 Januar 2009 - 01:00

    Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

    Svinekjøtt er utrolig velsmakende og dagens anbefaling får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
    30. januar 2009
  • 29 Januar 2009 - 01:00

    Grillet kylling med wokgrønnsaker

    En herlig, enkel kyllingrett med masse asiatiske smaker er dagens fristelse.
    29. januar 2009
  • 28 Januar 2009 - 01:00

    Fransk biffsmørbrød med brie

    I dag kjemper Geir Skeie for Norges fjerde gullmedalje i kokke-VM. Lag deg et skikkelig godt og raskt måltid og følg den spennende finalen.
    28. januar 2009
  • 27 Januar 2009 - 01:00

    Meny til Bocuse d'Or-festen

    I dag går startskuddet for verdensmesterskapet for kokker, Bocuse d'Or. Da passer det også å lage en festmiddag, med de samme råvarene som i Lyon.
    27. januar 2009
  • 25 Januar 2009 - 01:00

    Appelsinfylt kylling

    Kylling blir enda bedre når friskhet kommer med i tilberedningen, og denne appelsinfylte kyllingen er således intet unntak.
    25. januar 2009
  • 24 Januar 2009 - 01:00

    Dampet skrei med fennikelpuré og rødvinsaus

    Kritthvit skrei med smaksrikt følge gjør denne helgens første middag til en riktig fest.
    24. januar 2009
  • 23 Januar 2009 - 16:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig, saftig biff er en ypperlig avslutning på uken. Herlig tilbehør og noe godt i glasset gjør opplevelsen enda større.
    23. januar 2009
  • 23 Januar 2009 - 12:14

    Har det på tungen

    Denne vendingen får dobbel, eller bokstavelig betydning i jakten på et felles nordisk matspråk. I den grad det lar seg gjøre å finne dette språket, er det fornuftig å nyttiggjøre seg retoriske grep.
    23. januar 2009
  • 22 Januar 2009 - 01:00

    Pitabrød med kylling og tzatziki

    Denne lettlagete middagsretten passer godt på travle hverdager. Den er dessuten flott å ha som matpakke.
    22. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 17:23

    Spiselig tenketank

    Nordic Food Lab er et nytt nordisk samarbeid som skal forske på skandinavisk mat. Stjernekokken René Redzepi fra Restaurant Noma står i spissen for dette ambisiøse prosjektet som skal gjenoppdage det nordiske kjøkkenet.
    21. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 01:00

    Het feta

    Vi lover deg en skikkelig hot opplevelse midt i uken i det vi serverer fylte chilier.
    21. januar 2009