Julemat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 Desember 2015 - 01:01

    Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

    Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
    19. desember 2015
  • 30 November 2015 - 10:00

    Slik lager du de gode silderettene

    Lag nye og spennende vrier på delikatessen. Alle de gode sildeoppskriftene får du her.
    30. november 2015
  • 18 November 2015 - 10:19

    Slik gjør du syltelabber stuerent

    Følger du denne oppskriften, blir syltelabber plutselig noe alle liker.
    18. november 2015
  • 05 September 2015 - 02:00

    Slik lager du god gammeldags skinkestek

    Om du vil vente med ribben til selveste julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften passer året rundt.  med klassisk tilbehør passer året rundt.
    05. september 2015
  • 01 Januar 2015 - 05:05

    Lag en vri på julematen - server den som tapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet som vil få gjestene til å gispe av beundring.
    01. januar 2015
  • 10 Desember 2014 - 13:50

    Prøv oksetunge til julekoldtbordet

    Oksetunge er en undervurdert råvare. Denne oppskriften overbeviser deg om å ta den inn i julevarmen.
    10. desember 2014
  • 03 Desember 2014 - 01:00

    I dag prøvesmaker vi julematen

    Butikkene bugner allerede av julemat, og denne oppskriften kombinerer røykt kokt skinke med hjemmelaget senneppotetmos. Nam.
    03. desember 2014
  • 15 November 2014 - 10:00

    Slik bruker du lutefiskrestene

    Restefest med lutefisk i luftige former kan forføre selv den mest innbitte lutefiskhater. Prøv denne oppskriften.
    15. november 2014
  • 05 November 2014 - 10:50

    Slik lager du et skikkelig rakefisklag

    Rakfisk skal lukte vondt, mener noen. Det er ikke riktig. Den skal lukte lett syrlig og modent, men likevel friskt, omtrent som en godt lagret ost.
    05. november 2014
  • 01 November 2014 - 20:37

    Her får du hjelp til å finne drikke til julehøytiden

    Enten det er til julekoldtbordet, julefrokosten, selve julemiddagen eller til desserten og julekakene, finner du svaret her.
    01. november 2014
  • 25 Desember 2013 - 01:50

    Hjemmebakt brød til frokosten

    Alle liker hjemmebakt brød! Apéritif gir deg oppskriftene på både brød og andre fristende bakverk til frokost, lunsj og matpakker.
    25. desember 2013
  • 18 Desember 2013 - 01:05

    Denne middagen lager du på 15 minutter 

    Vi er midt i juleinnspurten, og da er dette lettlagete middagsforslaget med julepålegg eller rester perfekt.
    18. desember 2013
  • 02 November 2013 - 10:00

    Lag ditt eget pinnekjøtt og vossakorv

    Hurra, det er snart jul. Hvorfor ikke speke ditt eget pinnekjøtt og lage dine egne pølser? Du bør sette i gang nå, for du trenger den tiden vi har frem til jul.
    02. november 2013
  • 19 Desember 2012 - 15:47

    Hvordan koke pinnekjøtt

    For noen år siden fikk vi i Apéritif et tips fra en av våre lesere på Vestlandet. Temaet var, kanskje ikke så uventet, pinnekjøtt.
    19. desember 2012
  • 16 Desember 2012 - 11:43

    Pinnekjøtt på julaften?

    Pinnekjøtt eller saueribbe, fåreribbe eller bare ribbe - kjært barn har mange navn. Én ting kan vi likevel enes om, pinnekjøttet vinner stadig nye venner.
    16. desember 2012
  • 13 Desember 2012 - 18:05

    Lag leverposteien selv

    Inviter noen venner til et juleverksted hvor dere lager leverpostei sammen og benytter anledningen til å smake på godsakene. Selvsagt med en forsmak på julen i drikkefølget.
    13. desember 2012
  • 10 Desember 2012 - 16:27

    Slik velger du drikke til julens gode pålegg

    Julepålegg kan bli til et helt måltid og da fortjener det passende drikke til.
    10. desember 2012
  • 10 Desember 2012 - 11:41

    Julemenyen - Kaker og desserter

    Her finner du det du trenger for at den søte avslutningen skal bli blant julens virkelige høydepunkter.
    10. desember 2012
  • 10 Desember 2012 - 11:40

    Julemenyen - Koldtbord, pålegg og småretter

    Skal du by på julefrokost eller julelunsj i år, finner du alt du trenger av oppskrifter her.
    10. desember 2012
  • 10 Desember 2012 - 11:39

    Julemenyen - Fisk

    Hvordan du får suksess med alle julens fiskemåltider finner du oppskriftene til her.
    10. desember 2012
  • 10 Desember 2012 - 11:38

    Julemenyen - Kjøtt

    Kjøttmiddagene er for mange de viktigste med hele julefeiringen. Her er oppskriftene som gjør at du lykkes.
    10. desember 2012
  • 11 November 2012 - 12:50

    Ekte eller uekte lutefisk?

    Vær på vakt når butikken annonserer med ekte lutefisk. For det er slett ikke sikkert fiskedisken byr på ekte vare.
    11. november 2012
  • 25 November 2011 - 16:42

    Formidler dobbel stolthet

    Årets beste norsk kokebok er en praktbok om den beste sjømaten fra kalde klare farvann i Norge presentert av noen av landets aller dyktigste kokker.
    25. november 2011
  • 20 Desember 2010 - 15:14

    Hva drikker du til juledesserten?

    Skal vi velge riskrem eller multekrem som juledessert og hva skal vi ha å drikke til? Her får du de gode tipsene.
    20. desember 2010
  • 09 November 2010 - 09:30

    Slik lykkes du med lutefisken

    Om du fortrekker lutefisken fast eller godt skjelvende, er en smakssak. Her har du masser av tips til hvordan du skal lykkes og om hva du skal drikke til, selvfølgelig i tillegg til oppskrifter med mange gode drikkeforslag.
    09. november 2010