07 Mars 2014 - 10:58
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
07. mars 2014
-
07 Mars 2014 - 10:57
Nyhetene på polet mars 2014 - øl, likør og fruktvin
07. mars 2014 -
07 Mars 2014 - 10:56
Nyhetene på polet mars 2014 - brennevin
07. mars 2014 -
06 Mars 2014 - 07:00
Aristokratiske Ch. Canon-Gaffelière
Dette vinslottet tilhører eliten i St. Emilion og Bordeaux' høyreside som sådan. 2008-årgangen overbeviser stort.06. mars 2014 -
06 Mars 2014 - 02:01
Brunello di Montalcino-kartet tegnes om
Det er et stadig sterkere ønske om å dele opp området for Brunello di Montalcino i underområder.06. mars 2014 -
05 Mars 2014 - 19:38
Ny vinauksjon snart klar
Den andre vinauksjonen finner sted 9. april. Her er en smakebit på hva som kommer.05. mars 2014 -
05 Mars 2014 - 07:00
Knallbillig spansk rødvin
Det er sjelden en vin til under hundrelappen passerer nåløyet.05. mars 2014 -
04 Mars 2014 - 14:01
Vinkurs 11. mars i Oslo - Tidenes smaking av Spanias beste viner
Gå ikke glipp av denne supersmakingen med mer enn 400 av Spanias beste viner og hvor du får oppleve det beste innen spansk reiseliv.04. mars 2014 -
03 Mars 2014 - 11:45
Tradisjonsrikt mjød av honning
For å lage virkelig god mjød trengs honning, vann, urter og tid. Mjødens aromaer når sitt optimum først etter mange år i eikefat.03. mars 2014 -
28 Februar 2014 - 13:00
Sterk japansk cocktail med vodka
Prøv denne oppskriften på en friskas av en cocktail som gir deg en skikkelig smakseksplosjon.28. februar 2014 -
27 Februar 2014 - 12:20
Ekte hopsterøl i København
De danske nomadebryggerne Tore Gynther og Tobias Emil Jensen som står bak To Øl, er som så mange andre ølnerder, hekta på humle.27. februar 2014 -
27 Februar 2014 - 07:00
Mye god rødvin for pengene
Denne produsenten fra Piemonte kan mer enn sin prisgunstige dolcetto. Ikke minst byr baroloen og barberaen på mye godt og spennende i glasset.27. februar 2014 -
26 Februar 2014 - 07:00
Knallgod boksvin til biffen
Denne vinen kommer fra boks, men overgår de aller fleste i sin kategori.26. februar 2014 -
25 Februar 2014 - 01:30
Vinkurs 3. mars - Barolo og Piemontes elegante viner
For første gang samles mer enn 20 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en stor smaking her i Norge.25. februar 2014 -
24 Februar 2014 - 16:50
Vinkurs 10. mars i Oslo - Eksklusiv Rioja-middag på Restaurant Eik
Bli med og opplev Riojas fremste viner i perfekt harmoni til en spesialkomponert meny på Restaurant Eik.24. februar 2014 -
21 Februar 2014 - 13:00
Sterk og fyrig drink med rom
Jag kulda vekk med denne skikkelige kruttønna av en drink.21. februar 2014 -
20 Februar 2014 - 07:00
Få øynene opp for madeira
Benytt sjansen til å utvide din smakshorisont. Madeira er en uhyre spennende og kompleks vinstil.20. februar 2014 -
19 Februar 2014 - 07:00
Portugisiske røverkjøp
Sandra Tavares fortsetter å levere knallgod vinvaluta i flere prisklasser.19. februar 2014 -
19 Februar 2014 - 02:00
Vinkurs 31. mars i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen
En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer 13 herlige viner. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også!19. februar 2014 -
18 Februar 2014 - 02:00
Matkurs 25. februar - Grunnkurs i saus i Mathallen
Bli en mester med saus. Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alt du behøver å vite om varme og kalde sauser.18. februar 2014 -
14 Februar 2014 - 13:00
Forførende champagnedrink som oser kjærlighet
Ingenting sier vel kjærlighet slik som champagne og jordbær, og hva er vel bedre enn når de to kombineres i en flott drink.14. februar 2014 -
13 Februar 2014 - 17:00
Ekstra godt taxfreetilbud fra Rioja
Med denne gran reservaen sparer du nesten en hundrelapp.13. februar 2014 -
13 Februar 2014 - 02:00
Må feires med champagne
På jakt etter rosa bobler til fredagen? Denne kan trygt anbefales. Også om du gir blaffen i Valentine og bare vil ha noe godt i glasset.13. februar 2014 -
12 Februar 2014 - 07:00
Spansk rødvinskupp
Denne rødvinen har masse smak for en liten penge. En spennende vri på «spansk rødvin» - om du er blant de tvilende.12. februar 2014 -
11 Februar 2014 - 14:40
Matkurs 26. februar - Videregående kurs i saus i Mathallen
Ta din kunnskap om saus til nye høyder sammen med toppkokker i dette videregående sausekurset.11. februar 2014