Drikke
Vinkurs 10. mars i Oslo - Eksklusiv Rioja-middag på Restaurant Eik

Vinkurs 10. mars i Oslo - Eksklusiv Rioja-middag på Restaurant Eik

Bli med og opplev Riojas fremste viner i perfekt harmoni til en spesialkomponert meny på Restaurant Eik.
Redaksjonen
24 Februar 2014 - 15:50

Kurset omfatter: Eksklusiv middag med unike viner
Dette får du servert: 8 elegante viner til middagen
Matservering: Ja - Spesialtilpasset 4-retters meny og søt avslutning på Restaurant Eik
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Javier Amescua fra La Rioja Alta og Stephane Desmarquest fra Marqués de Vitoria
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Mandag 10. mars 2014, kl. 18.00 - ca. 23.00

Pris: kroner 1095,- pr. person

Sted: Restaurant Eik (Hotel Savoy), Universitetsgata 11, 0164 Oslo

Avbestillingsfrist: 02.03.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her
 
Spørsmål? Send en mail

Her kan du bestille gavekort på kurs

Eksklusiv middag med Riojas enestående viner

Spanias fyrige viner får det til å bruse hett i årene på de fleste av oss, og ingen mer så enn Riojas elegante viner.

Det er ikke for ingenting at Rioja regnes som et av verdens aller beste vinområder, og vinene herifra kommer virkelig til sin rett sammen med deilige matretter.

Mandag 10. mars får vi besøk av de to vinpersonlighetene Javier Amescua og Stephane Desmarquest fra to av de eldste og mest velrenommerte vinhusene i Rioja, La Rioja Alta og Marqués de Vitoria.

De vil lære deg mer om den spennende historien og særtrekkene ved de forskjellige vinene fra Rioja, og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for kveldens meny.

Denne kvelden får du servert noen av Riojas mest eksklusive viner i perfekt harmoni med en spesialkomponert meny signert den kjente Ole Jonny Eikefjord ved Restaurant Eik.

Vi avslutter kvelden med en elegant gran reserva som serveres til den søte avslutningen.

Foredraget holdes på engelsk.

Gå ikke glipp av denne unike middagen - ta med gode venner og meld deg på nå!

Meny

Rioja Winemakers Dinner
-
Restaurant Eik
10. mars 2014


*
Apéritif
Lagar de Cervera Albariño 2012
**
Ceviche av kveite, råreke og kamskjell
servert med avokado, vannmelon og basilikum
Lagar de Cervera Albariño 2012
**
Landkylling med karamelliserte gresskarfrø og kyllingvelouté
servert med løyrom og dill
Viña Alberdi Reserva 2007
Marqués de Vitoria Crianza 2010

***
Oksehale «potsticker» med spinatpuré, stjerneanisbuljong og brønnkarse
Viña Arana Reserva 2005
Marqués de Vitoria Reserva 2007

****
Stekt hjort med karamellisert jordskokkpuré,
tyttebær, fritert skorsonnerot og sjysaus
Viña Ardanza Reserva 2004
Marqués de Vitoria Gran Reserva 2004

***
Smått & godt:
Himmelske søte elementer fra vår dessertkokk
La Rioja Alta Gran Reserva 904 2001
**
Kaffe

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her