Drikke
Vinkurs 10. mars i Oslo - Eksklusiv Rioja-middag på Restaurant Eik

Vinkurs 10. mars i Oslo - Eksklusiv Rioja-middag på Restaurant Eik

Bli med og opplev Riojas fremste viner i perfekt harmoni til en spesialkomponert meny på Restaurant Eik.
Redaksjonen
24 Februar 2014 - 16:50

Kurset omfatter: Eksklusiv middag med unike viner
Dette får du servert: 8 elegante viner til middagen
Matservering: Ja - Spesialtilpasset 4-retters meny og søt avslutning på Restaurant Eik
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Javier Amescua fra La Rioja Alta og Stephane Desmarquest fra Marqués de Vitoria
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Mandag 10. mars 2014, kl. 18.00 - ca. 23.00

Pris: kroner 1095,- pr. person

Sted: Restaurant Eik (Hotel Savoy), Universitetsgata 11, 0164 Oslo

Avbestillingsfrist: 02.03.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her
 
Spørsmål? Send en mail

Her kan du bestille gavekort på kurs

Eksklusiv middag med Riojas enestående viner

Spanias fyrige viner får det til å bruse hett i årene på de fleste av oss, og ingen mer så enn Riojas elegante viner.

Det er ikke for ingenting at Rioja regnes som et av verdens aller beste vinområder, og vinene herifra kommer virkelig til sin rett sammen med deilige matretter.

Mandag 10. mars får vi besøk av de to vinpersonlighetene Javier Amescua og Stephane Desmarquest fra to av de eldste og mest velrenommerte vinhusene i Rioja, La Rioja Alta og Marqués de Vitoria.

De vil lære deg mer om den spennende historien og særtrekkene ved de forskjellige vinene fra Rioja, og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for kveldens meny.

Denne kvelden får du servert noen av Riojas mest eksklusive viner i perfekt harmoni med en spesialkomponert meny signert den kjente Ole Jonny Eikefjord ved Restaurant Eik.

Vi avslutter kvelden med en elegant gran reserva som serveres til den søte avslutningen.

Foredraget holdes på engelsk.

Gå ikke glipp av denne unike middagen - ta med gode venner og meld deg på nå!

Meny

Rioja Winemakers Dinner
-
Restaurant Eik
10. mars 2014


*
Apéritif
Lagar de Cervera Albariño 2012
**
Ceviche av kveite, råreke og kamskjell
servert med avokado, vannmelon og basilikum
Lagar de Cervera Albariño 2012
**
Landkylling med karamelliserte gresskarfrø og kyllingvelouté
servert med løyrom og dill
Viña Alberdi Reserva 2007
Marqués de Vitoria Crianza 2010

***
Oksehale «potsticker» med spinatpuré, stjerneanisbuljong og brønnkarse
Viña Arana Reserva 2005
Marqués de Vitoria Reserva 2007

****
Stekt hjort med karamellisert jordskokkpuré,
tyttebær, fritert skorsonnerot og sjysaus
Viña Ardanza Reserva 2004
Marqués de Vitoria Gran Reserva 2004

***
Smått & godt:
Himmelske søte elementer fra vår dessertkokk
La Rioja Alta Gran Reserva 904 2001
**
Kaffe

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag påskegodteriene selv
Oppskrifter
Oppskrifter påskegodteri

Lag påskegodteriene selv

Det er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du sikret deg mye egg, skal du prøve denne måten å konservere dem
Dagens rett

Har du sikret deg mye egg, skal du prøve denne måten å konservere dem

Saltede eggeplommer er en opprinnelig kinesisk tradisjon som gir en artig ingrediens til mange retter - som denne thai-inspirerte salaten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag påskegodteriene selv
Oppskrifter
Oppskrifter påskegodteri

Lag påskegodteriene selv

Det er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her