Dato og tid: Tirsdag 18. februar 2014, kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 595,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo
Avbestillingsfrist: 09.02.14 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Få førstehånds tips om nye kurs
Flere årganger Vosne-Romanée
Burgund regnes ikke uten grunn som ett av verdens aller beste vinområder.
Med perfekte forhold for vindyrking med det riktige jordsmonnet og optimal beliggenhet for vær og vind, lages det røde og hvite viner i toppklasse i hele Burgund.
Områder som Côtes de Nuits, Côte de Beaune, Côte Chalonnaise og Mâconnais er verdensberømte for sine uttrykksfulle viner laget av druetypene pinot noir og chardonnay.
Denne kvelden får vi besøk av Pierre Courdurie som gir oss et innblikk i det sentrale Burgunds fantastiske viner.
Vi ser på hva som skiller Burgund fra andre vinområder, områdets historie og hvordan vinene lages i dag.
Du får smake hele 12 deilige viner, hvite som røde, i løpet av kvelden.
Her får du virkelig kjenne hvor stor innvirkning jordsmonnet har på vinene når vi smaker elegant hvitvin fra Mersault 1er cru, før vi smaker røde burgundere fra Hautes Côtes de Nuits, Morey-Saint-Denis, Gevrey-Chambertin, Chambolle-Musigny og Nuits-Saint-Georges 1er cru.
Vi avslutter kvelden storslagent med en smaking av hele fire årganger fra en av de mest berømte vinmarkene i Burgund, Vosne-Romanée. Her får du selv smake hvor stor forskjell det er mellom årgangene 2008, 2009, 2010 og 2011.
Foredraget holdes på engelsk.