Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 August 2012 - 15:40

    Vinkurs 2. september i Oslo - Smak de beste vinene fra mer enn 40 vinhus

    Bli med på en unik vinsmaking hvor du kan smake flere hundre viner, oppleve mat og vin i harmoni og møte noen av verdens fremste vinpersonligheter.
    27. august 2012
  • 21 August 2012 - 17:01

    Vinkurs 2. september i Oslo - Chablis- og cognacmiddag på Onda

    Opplev Chablis og Cognac på sitt beste med en utsøkt fisk- og skalldyrsmiddag på topprestauranten Onda Sea.
    21. august 2012
  • 20 August 2012 - 02:05

    Saftig, søt og nygrillet mais er uimotståelig

    Det er lite du trenger ved siden av grillet mais. Kryddersmør og spekeskinke smaker selvsagt ekstra godt.
    20. august 2012
  • 16 August 2012 - 13:55

    Slik blir Mathallen i Oslo

    Det jobbes på spreng i Mathallen på Vulkan i Oslo før åpningen i oktober. Her er aktørene som skal lokke kunder.
    16. august 2012
  • 11 August 2012 - 03:00

    Tapas som festmeny

    Med tapas blir det garantert fest. Her er de lettvinte og velsmakende oppskrifter du trenger for at festen skal bli vellykket. 
    11. august 2012
  • 10 August 2012 - 14:18

    Fransk ost som frister

    Øverst i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka i Oslo finner vi Birkelundens lille franske ostebutikk. I det frimerkestore lokalet har Serge og Karina McGlade-Grando fått plass til en nærmest urovekkende mengde franske oster. De to har rett og slett skapt s
    10. august 2012
  • 06 August 2012 - 13:40

    Matkurs 13. august - Det moderne nordiske kjøkken på Kulinarisk Akademi

    Bli med på et matkurs av de eksepsjonelle og lag de lekreste retter ut av de fabelaktige råvarene vi har her i Norden, sammen med Norges beste kokker.
    06. august 2012
  • 03 August 2012 - 14:31

    Kokken med alle fargene

    Like utenfor San Sebastián, omgitt av beitende kuer i et frodig og kupert landskap, har Martín Berasategui sitt trestjerners restaurantunivers med samme navn. Med alle sanser inviterer han til en gastronomisk reise helt utenom det vanlige.
    03. august 2012
  • 01 August 2012 - 18:25

    Vinkurs 27. august i Oslo - Chablis og Sancerre på sitt beste

    Bli med på en vinsmaking utenom det vanlige idet vi smaker noen av Frankrikes beste hvitviner.
    01. august 2012
  • 01 August 2012 - 13:00

    Ølkurs 20. august i Oslo - Bli en ølkjenner med Norges fremste ekspert

    Nå får du muligheten til å lære alt du ikke visste om ølet og dets historie. Bli med på en omfattende og lærerik smaking sammen med en ekte ølsommelier.
    01. august 2012
  • 27 Juli 2012 - 02:02

    Vinkurs 15. august - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med i det en av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du skal smake og bedømme de deilige vinene vi serverer på dette spennende kurset.
    27. juli 2012
  • 24 Juli 2012 - 02:05

    Sandwich med ishavsrøye og brønnkarse

    Dette er en perfekt liten rett som smaker like godt på farten som i godstolen.
    24. juli 2012
  • 20 Juli 2012 - 14:28

    Hemmelig er hett

    Den hotteste restauranttrenden i USA er hemmelig. En e-post til et anonymt nettsted. Et svar fra Miss X. To uker senere en ny epost fra den samme med gateadresse og klokkeslett.
    20. juli 2012
  • 19 Juli 2012 - 14:10

    Ballerina på kakebordet

    Denne ukens kake er ikke bare blendende vakker, den smaker også fantastisk godt.
    19. juli 2012
  • 17 Juli 2012 - 14:40

    Små menyer og mye smak

    Helt uavhengig av finanskrisen har en type enkle spisesteder funnet sin nisje. Stikkord er mat laget med kjærlighet, av lokale dagsferske råvarer og at kokken bestemmer menyen. Et konsept som folk er villige til å vente lenge på.
    17. juli 2012
  • 14 Juli 2012 - 04:08

    Tredelt konsept med fornyet suksesspotensial

    Etter 21 år med uavbrutt suksess i New York fikk Aquavit i 2008 en avlegger i Stockholm. Den unge kokken Martin Brag fikk ansvaret for å kopiere historien, om enn med helt andre virkemidler. I sommer er konseptet under ombygging.
    14. juli 2012
  • 12 Juli 2012 - 14:10

    Litt sint, mest god

    Det er lov å ha lyst på sjokolade selv om det er sommer. Et lite chilibitt gjør disse muffinsene til noe litt utenom det vanlige.
    12. juli 2012
  • 12 Juli 2012 - 12:26

    Nynordisk logisk gastronomi

    En bedre start for en restaurant kan du knapt håpe på. Menyløst og servering etter råvaretilgang er nøkkelen til Jacob Holmström og Anton Bjuhrs suksesskonsept Gastrologik som godt kunne lagt «nynordisk» til navnet.
    12. juli 2012
  • 09 Juli 2012 - 16:05

    Kulinarisk kreative Istria

    Europas best bevarte hemmelighet for matglade turister ligger på Istria-halvøya i det nordlige Kroatia.
    09. juli 2012
  • 09 Juli 2012 - 12:00

    Rema og flere restauranter til Bjørvika

    REMA 1000 har gått sammen med Veidekke om en større satsing nær Operaen i Oslo.
    09. juli 2012
  • 28 Juni 2012 - 17:21

    Tilbake til gårdskjøkkenet

    Det tradisjonelle svenske gårdskjøkkenet og selvberging lokker gjester fra hele verden til sensasjonen Fäviken Magasinet.
    28. juni 2012
  • 28 Juni 2012 - 14:10

    Solskinn i skoleferien

    Skolebrød, solskinnsboller eller solboller - med eller uten melisglasur og kokos. Kjært barn har mange navn og finnes i et utall varianter.
    28. juni 2012
  • 27 Juni 2012 - 06:26

    Matkurs 17. september - Øl og mat i perfekt harmoni på Kulinarisk Akademi

    Øl er mer enn bare godt drikke. I dette kurset lærer kokkestjernene ved Kulinarisk Akademi deg å lage de lekreste retter med godt norsk øl i og til maten.
    27. juni 2012
  • 22 Juni 2012 - 15:00

    Slik styler du jordbærene

    Også de norske jordbærene kan ha godt av litt smakskraftig styling. Bare prøv denne oppskriften.
    22. juni 2012
  • 21 Juni 2012 - 14:46

    Matkurs 1. oktober - Viltkurs med Norges beste kokker

    Bli med på en vill kveld og lær å lage de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.
    21. juni 2012