På den tidligere brannstasjonen, nå fasjonable Chiltern Restaurant sørger mesterkokken Nuno Mendes for at restaurantopplevelsen blir så langt mye mer enn et kjendistreff.
Gjennom århundrer var wagyu-kjøtt forbeholdt de japanske keiserne og shogun-ene. Selv om wagyu-oppdrett har eksistert i Europa i noen år, er kjøttet fortsatt en av verdens mest eksklusive råvarer.
Antonio Naranjo Nevares er fra Cuba, men jobber nå på Himkok i Oslo og vant likegodt norgesfinalen i Havana Club Cocktail Grand Prix. Samt i WorldClass Norway.
Dagens oppskrift, Laksepanne med vårløk, har det som skal til for å bli en ny favoritt på middagsbordet. Lettlaget er den også. Ikke minst bærer den bud om vår.
Etter helgen er det nok mange som har kjøleskapet fullt av rester. Med denne oppskriften får du omsetning på litt av restene. Og denne oppskriften kan varieres i det uendelige.
Klippfisk er perfekt feriemat, særlig nå som den gryteklare utgaven er å få tak i flere steder. Servert på denne måten vil alle elske denne oversette delikatessen.