Om oppdrettslaks er omstridt når det kommer til bærekraft, er alle enige i at den er en svært velvillig råvare - og god smaksbærer - i matlagingen.
Laks er en uvanlig fleksibel råvare - bare se her
I en travel hverdag er laksen ofte den enkleste løsningen for fersk fisk. Men denne pannen kan fint lages med sei eller torsk - prøv gjerne røykt torsk eller kolje. Det blir veldig godt servert på denne måten.
Med dagens rett som e-post vet du alltid hva du skal lage til middag
Laksepanne med vårløk
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 125 grader. Strø salt og pepper på laksefiletene og stek dem raskt i litt olje i en varm panne. Etterstek fisken i ovnen ca. 10 minutter.
- Rens og skjær løken i store biter. La fløten koke opp i en kjele, legg i løken og kok til den er myk. Smak til med salt og pepper.
- Hakk egg og dill grovt. Smelt smøret i en kjele og bland med egg og dill. Smak til med salt og pepper.
- Server laksefiletene med løken og fløten. Fordel egghakket over og server med kokte poteter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
81 POENG