Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid som hele familien vil applaudere. Og kokken får tid til andre gjøremål også på en travel tirsdag.
Her får du flere gode tips om lekre wokretter
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Laks i wok
Fremgangsmåte
- Skyll laksefileten i vann og tørk den med kjøkkenpapir før du skjærer den i store biter a 3 x 3 cm.
- Rens og skjær paprika og vårløk i strimler. Skjær lime i tynne båter og finhakk chili og ingefær.
- Varm opp oljen i en wokpanne. En stekepanne med litt høye kanter kan også brukes.
- Ha chili og ingefær i pannen og tilsett grønnsakene. La dem steke på sterk varme et par minutter under omrøring.
- Tilsett laksebitene og la dem steke med i 2-3 minutter. Tilsett finstrimlet kinakål og varm raskt opp. Legg på limebåtene.
- Smak til med salt og pepper og dryss over hakket koriander.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
79 POENG