Tartaren er en klassiker som aldri vil gå av moten. Denne oppskriften kommer fra en av Oslos mest tradisjonsrike restauranter, Olympen - eller Lompa som den heter på folkemunne, som siden 2007 har servert denne klassikeren av en biffrett.
Tartar kan lages på mange måter
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Olympens biff tartar
Fremgangsmåte
Legg rugbrødet på tallerkenen, ha på 100 g tartarkjøtt per porsjon.
Legg eggeplommen i midten, og ha rødbeter, rødløk, lodderogn og kapers i en ring rundt.
Strø over reven pepperrot, salt og pepper.
Tips: Dersom du ikke får skrapet oksekjøtt kan du bruke en god karbonadedeig til tartaren.
Les mer om Olympen i denne artikkelen
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 174.70 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-