Skyll spinaten og damp den i vann til den faller sammen (trengs ikke ved bruk av frossen spinat).
Press ut vannet svineschnitzel (flatbiff av svin i ½ cm tynne skiver)flatbiff av svinog kjør den til en puré i en food processor eller med en stavmikser.
Finhakk rødløk og hvitløk. Fres det i en gryte med olje til løken er myk. Ha i risottorisen.
Hell 1 dl buljong/kraft i gryten. Kok opp og rør til risen har absorbert væsken.
Forsett på samme måte med 1 dl buljong/kraft av gangen til risen er myk og kremete. Bland inn spinat, basilikum og parmesan mot slutten.
Ha gjerne i litt smør helt til slutt og smak til med salt og pepper.
Del opp flatbiffen i ½ cm tykke skiver.
Krydre schnitzlene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1-2 minutt på hver side.
Server schnitzlene med risottoen ved siden av.
Her finner du flere gode oppskrifter med risotto
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Her får du svært så praktiske kokketips