Det er selvsagt dypt urettferdig for den som sliter med å komme i gang med januardietten. Men når det er så kaldt som nå, må alle huske på å få i seg noe brennbart.
Det er beskrivelsen av ideen bak Håbrann chilisauser som er laget av norskdyrket chili. Bak står Arnt Harald Stange, kjent for kyllingen med samme navn.
12 av verdens 50 beste restauranter ligger i Latin-Amerika i Worlds50Best23. At mattradisjonene fra denne mangfoldige regionen også påvirker verdens mattrender, er åpenbart. Venezuela er neste ut.
Under den blankpolerte overflaten til ekte størkaviar finner vi alt fra påstander om etisk produksjon og storpolitisk maktkamp til opportunisme og god, gammeldags svindel. Kanskje ikke så rart når en boks med 15 gram belugakaviar går for en tusenlapp.
Når champagnecocktail lages med rom, ananas og kokos blir det som en pina colada med bobler. Perfekt for så vel nyttårsfeiringen som mer sommerlige sådanne.
Blinis er en type små pannekaker eller lapper, men de er ikke søte og serveres alltid med en topping. Enten de vi foreslår eller det du har mest lyst på.
Bli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1955 fra det verdensberømte vinhuset Bodegas Faustino.