Denne oppskriften kan brukes til så vel forrett, kveldsrett som dessert. Den er nemlig passe søt. Smaksrik ost, enten det er i form av bjæmugg eller lang lagring, trives med litt sødme. Retten kan derfor justeres etter din egen smak.
Dagens rett

Foto: (Dansukker.no)
Når pærene er så gode som nå, fortjener de å spille hovedrollen
Søte pærer kombinerer utrolig godt med en smaksrik kremet ost, som gorgonzola eller annen type om du ikke liker blåmuggkarakteren.
Aase E. Jacobsen
25 September 2024 - 23:00
Ost og pæresalat med varm dressing

Fremgangsmåte
- Skyll salatbladene. Legg dem på et håndkle for å renne av.
- Legg salatbladene på et fat.
- Skrell pærene og del dem i båter.
- Stek pærebåtene, deretter valnøttene i olje, margarin el smør.
- Legg pærebåtene på salaten.
- Del osten i biter som legges på toppen.
- Strø over valnøttene.
- Bland sammen ingrediensene til dressingen og kok opp.
- Hell den varme dressingen over ost og pærer.
- Server umiddelbart med godt brød til.
Vi byr på mange deilige salater
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 309.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå