Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 November 2009 - 01:00

    Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

    Lag et skikkelig festmåltid til hele familien denne fredagen med saftige kyllinglår med deilig tilbehør.
    06. november 2009
  • 05 November 2009 - 10:46

    Vellagret til godpris

    Både den etablerte og den potensielle Bordeaux-fansen bør kjenne sin besøkelsestid når polets spesialbutikker legger ut sine månedlige godbiter for salg.
    05. november 2009
  • 05 November 2009 - 01:01

    Sært men godt

    I serien sære druer fra Italia er nå turen kommet til schioppettino og tazzelenghe.
    05. november 2009
  • 04 November 2009 - 11:39

    Smilefjes velkomment

    En brukerundersøkelse i regi av Mattilsynet viser at 96 prosent ønsker en smilefjesordning.
    04. november 2009
  • 04 November 2009 - 01:01

    Italienske fruktbomber

    Sør-Italia kan mer enn å fylle opp vinbokser med middelmådig vin. Det er denne nye aktøren et godt bevis på.
    04. november 2009
  • 03 November 2009 - 16:00

    Nordisk matdiplom til Hotel Arctic på Grønland

    Ny Nordisk Mat-diplomet tildeles i år Hotel Arctic på Grønland. Vinneren får et hedersdiplom og en pengesum på 100 000 danske kroner.
    03. november 2009
  • 03 November 2009 - 14:00

    Færre druesorter i franske vingårder

    Til tross for at franskmennene nødig bryter sine tradisjoner forandres vingårdene drastisk.
    03. november 2009
  • 03 November 2009 - 11:49

    Svenskene åpner for gårdssalg av vin

    Om vingårdene i Sverige blir filialer av Systembolaget, kan de selge sin egen vin.
    03. november 2009
  • 03 November 2009 - 11:41

    "...verdt ein nobelpris"?

    5. november er det klart for den årlige Rakfiskfestivalen i Valdres. I år kan de mange tusen entusiastene som skal dit varme opp med Hallgrim Bergs appetittvekkende bok.
    03. november 2009
  • 03 November 2009 - 01:00

    Klassisk rakefisk

    I dag varter vi opp med en riktig tradisjonsrik rett i det vi serverer rakefisk med klassisk tilbehør.
    03. november 2009
  • 02 November 2009 - 17:42

    Årets Matglede til Rica Nidelven

    Rica Nidelven Hotel, kantineselskapet Wilberg og Bergbys Familierestauranter stakk av med seirene i Årets Matgledepriser for storhusholdning.
    02. november 2009
  • 02 November 2009 - 09:05

    En amerikansk legende

    Som en av pionerene i det moderne Napa, tilhører Clos du Val fortsatt eliten, men skiller seg ut gjennom en klassisk fransk tilnærming for cabernet sauvignon. Som kan sammenfattes i ett begrep, nemlig terroirstyrt.
    02. november 2009
  • 31 Oktober 2009 - 01:00

    Skremmende kyllingspøkelser

    Det blir skummelt gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert - god Halloween!
    31. oktober 2009
  • 30 Oktober 2009 - 12:00

    Vampyrblod til Halloween

    Det er høytid for bøtter av blod, skjeletter og spindelvev, monstre og vampyrer, så inviter til Halloweenfest med vampyrblod i glasset.
    30. oktober 2009
  • 30 Oktober 2009 - 01:00

    Biff med aromasmør

    En saftig biff med herlig smaksatt smør og en frisk potetsalat avslutter denne uken.
    30. oktober 2009
  • 29. oktober 2009
  • 29. oktober 2009
  • 29 Oktober 2009 - 11:17

    Remi Madsen til WineTailor

    Det er en mann med lang bransjeerfaring WineTailor får med Remi Madsen.
    29. oktober 2009
  • 29 Oktober 2009 - 01:01

    Sterk renessanse fra sør

    I Sør-Afrika holdes tradisjonen med hetvin godt i hevd, blant dem en av verdens store vinlegender.
    29. oktober 2009
  • 28 Oktober 2009 - 14:39

    Helt i mineraltoppen

    Det er umulig å ikke bli fascinert av Etnas dramatiske og karrige landskap og ikke minst de resulterende vinene som er noe av det mest mineralske som finnes. Møt tre produsenter som alle gjør det på sin måte.
    28. oktober 2009
  • 28 Oktober 2009 - 01:01

    Herlig høstlig

    Denne vinen er som skapt for å holde høstlig kulde borte.
    28. oktober 2009
  • 28 Oktober 2009 - 01:00

    Kjøttkaker med ertestuing

    Det er på høy tid å servere en skikkelig klassiker. I dag blir det mors kjøttkaker med tradisjonelt tilbehør, og her kan du også se en video hvordan du gjør det.
    28. oktober 2009
  • 27 Oktober 2009 - 13:00

    LO bruker uorganiserte

    LO-eide Sørmarka kurs- og konferansesenter utenfor Oslo bruker servitører og renholdere uten tariffavtale.
    27. oktober 2009
  • 27 Oktober 2009 - 11:31

    Suksess for Singapore Young Chef Games 2009

    Finalen i konkurransen Singapore Young Chef Games på Temasek Culinary Academy nylig ble svært spennende og vellykket. Norsk laks var en ingrediens i konkurransen.
    27. oktober 2009
  • 27 Oktober 2009 - 11:29

    Bransjen kan redde Arendal sentrum

    Restauranter og utesteder er en avgjørende brikke i spillet om fremtidens levende sentrum. Kortere skjenketid får så store økonomiske konsekvenser at næringen trues.
    27. oktober 2009