Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 02 November 2013 - 11:00

    Lag ditt eget pinnekjøtt og vossakorv

    Hurra, det er snart jul. Hvorfor ikke speke ditt eget pinnekjøtt og lage dine egne pølser? Du bør sette i gang nå, for du trenger den tiden vi har frem til jul.
    02. november 2013
  • 31 Oktober 2013 - 11:00

    Den beste sjokoladekaken

    Denne oppskriften på sjokoladekake er med bringebær og det gir ekstra god smak.
    31. oktober 2013
  • 28 Oktober 2013 - 13:00

    By på en horribelt velsmakende halloweenmeny

    Barn og voksne blir like henrykte over velkomstdrinken, gresskargryten og kaken vi gir deg oppskriftene på.
    28. oktober 2013
  • 26 Oktober 2013 - 03:00

    Denne festretten kan alle klare 

    Med denne asiatiskinspirerte oppskriften får du en helt annen smaksopplevelse av svinefileten. Ikke er oppskriften vanskelig heller.
    26. oktober 2013
  • 25 Oktober 2013 - 03:10

    Blodige muffinsøyne til halloween

    Uansett hva du finner på for halloween er suksessen sikret med disse muffinsene.
    25. oktober 2013
  • 25 Oktober 2013 - 02:05

    Skremmende kyllingspøkelser og gresskarpai

    I dag får du oppskriften på skummelt gode spøkelser og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten.
    25. oktober 2013
  • 24 Oktober 2013 - 15:45

    Vant med sjokoladekake

    Helene Rui Skoje (25) fristet hele Norge med «Kakepikens Sjokoladekake». Nå kan hun glede seg over en splitter ny kjøkkenmaskin.
    24. oktober 2013
  • 22 Oktober 2013 - 02:05

    Marit Bjørgens steinbit i wok

    Steinbit er en delikatesse flere bør unne seg i hverdagen også, slik som i denne wokoppskriften.
    22. oktober 2013
  • 17 Oktober 2013 - 07:10

    Verdens mest populære kake

    Dette er en vri på Oreokake som er kanskje verdens aller mest populære kakeoppskrift.
    17. oktober 2013
  • 15 Oktober 2013 - 12:00

    Alt du trenger å vite om laks

    Visste du at det er fôret som gir laksekjøttet dets røde farge og at japanerne har gitt den norske laksen et eget navn?
    15. oktober 2013
  • 12 Oktober 2013 - 03:00

    Helstekt rype eller saftig kylling

    For en perfekt rypemiddag bør du helsteke den slik som i denne oppskriften. Eller velge den enklere kyllingretten vi foreslår.
    12. oktober 2013
  • 09 Oktober 2013 - 21:50

    Bak disse sprø lekre kjeksene

    Kjeks blir knapt bedre enn denne laget av butterdeig med karamellisert sukker på. Oppskriften på Palmier er veldig enkel.
    09. oktober 2013
  • 08 Oktober 2013 - 11:59

    Notting Hill med nabolagsrestaurant i verdensklasse

    I løpet av åtte år har The Ledbury i London vokst fra å være en godt bevart hemmelighet til å markere seg sammen med de store på verdenskartet. 
    08. oktober 2013
  • 26 September 2013 - 11:14

    Kål er den nye supermaten

    Det er på tide å la kålen komme til heder og verdighet igjen. Kål er nemlig noe av det sunneste vi kan få i oss - og så smaker det godt.
    26. september 2013
  • 26 September 2013 - 07:10

    Lettvint ostekake med lime

    Denne friske kaken med smak av lime «stekes» i kjøleskapet. Oppskriften er svært lettlaget.
    26. september 2013
  • 26 September 2013 - 02:05

    Klassisk fårikål og rask lammerett

    I dag er det fårikålens festdag, så inviter gode venner på en skikkelig fest med denne klassiske oppskriften. Vi gir deg også en raskere lammerett.
    26. september 2013
  • 23 September 2013 - 12:00

    Kveite året rundt

    Takket være oppdrett av kveite kan denne kanskje lekreste av alle fiskeslag nytes året rundt. Som i denne gode oppskriften.
    23. september 2013
  • 19 September 2013 - 07:10

    Feststemt rieslingkake med druer

    Dette er en frisk og annerledes «voksenkake». Men oppskriften kan fint gjøres helt alkoholfri.
    19. september 2013
  • 11 September 2013 - 02:05

    Slike pannekaker har du ikke smakt før

    Her får du oppskriften på knallgode maispannekaker med sprøstekt bacon.
    11. september 2013
  • 29 August 2013 - 07:10

    Bruk solbær i muffinsene

    Solbærmuffins er rene helsekosten proppfull som den er av antioksidanter og vitaminer. Prøv denne oppskriften.
    29. august 2013
  • 26 August 2013 - 02:05

    Lag litt ekstra til piknikkurven

    Om du velger å steke kyllinglårene selv eller kjøpe dem ferdig, er dette en enkel, men garantert populær kombinasjon.
    26. august 2013
  • 22 August 2013 - 07:10

    Helproffe skoleboller

    Hjemmelagete skoleboller er så langt unna de butikkstekte som du kan komme. Her er oppskriften også på verdens beste glasur.
    22. august 2013
  • 15 August 2013 - 07:10

    Bruk skogsbærene til disse lekre tertene

    Prøv denne lettlagete oppskriften på porsjonsterter fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær.
    15. august 2013
  • 08 August 2013 - 07:10

    Uimotståelige makroner med bringebærfyll

    Med denne lettvinte oppskriften får du 60 sommerfriske makroner å servere. Husk bare å følge tipsene for perfekt resultat.
    08. august 2013
  • 01 August 2013 - 07:10

    Lag en iskake av multene

    Har du plukket litt ekstra multer i år, bør du prøve denne gode oppskriften på multeiskake med krokan.
    01. august 2013