Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 08 Juli 2015 - 14:32

    Snart kan du lagre boksvin

    Svensk selskap har funnet opp ny bag-in-box som til og med kan lagres.
    08. juli 2015
  • 08 Juli 2015 - 13:55

    Killer-viner du bør prøve

    Bare navnet Killerman’s Run og Kilikanoon bør øke nysgjerrigheten. Du blir rikelig belønnet.
    08. juli 2015
  • 08 Juli 2015 - 13:50

    Her er noen som går mot strømmen

    En generasjon av yngre australske vinmakere søker seg vekk fra den litt svulstige vinstilen Barossa ofte forbindes med. Møt tre av dem.
    08. juli 2015
  • 07 Juli 2015 - 19:52

    Dropper skrukorken

    Bordeauxprodusenten André Lurton går tilbake til naturkork for sine lagringsviner. Franske forbrukere får skylda.
    07. juli 2015
  • 07 Juli 2015 - 15:51

    Du kan takke denne konkurransen for all den gode kaffen

    Cup of Excellence har allerede feiret sine 15 første år og lagt 101 auksjoner bak seg. Resultatet er at noen tusen små farmere i 10 land har fått betalt for jobben og kvaliteten de leverer samt at vi som kaffeforbrukere har fått mye god kaffe.
    07. juli 2015
  • 07 Juli 2015 - 13:55

    Denne hvitvinen er et realt kupp

    Her får du utrolig mye for pengene. Ikke bare smak av god vin, men også av historie.
    07. juli 2015
  • 06 Juli 2015 - 16:54

    Unik «ny» konkurranse for bransjens yngste

    Young Sommelier blir helnorsk og åpner for alle bransjens ansatte under 30 år.
    06. juli 2015
  • 04 Juli 2015 - 01:05

    Slik får lammekotelettene siciliansk vri

    Butikkene byr på sommerlam, og vi byr på en ekstra smaksrik siciliansk kombinasjon. Selvsagt kommer drikkefølget fra samme sted.
    04. juli 2015
  • 03 Juli 2015 - 12:00

    Putt jordbærene i drinken

    Og ikke hvilken som helst drink. De kommer aller best til rette i en daiquri.
    03. juli 2015
  • 03 Juli 2015 - 09:00

    Gå rett til ølhylla

    Men ta gjerne en tur innom hylla for rødvin fra USA når du skal sjekke ut nyhetene i Vinmonopolets basisutvalg.
    03. juli 2015
  • 02 Juli 2015 - 13:10

    Også voksne liker pinneis

    I hvert fall når den er hjemmelaget og så god som disse oppskriftene byr på.
    02. juli 2015
  • 01 Juli 2015 - 13:55

    Denne vinen må du bare smake

    Terre Neres rimeligste, men like fullt heftige rødvin er tilgjengelig i bestillingsutvalget. De andre kommer i spesialbutikkene i september.
    01. juli 2015
  • 01 Juli 2015 - 11:59

    Smak de beste vinene fra 40 vinhus

    Bli med på en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra topp produsenter.
    01. juli 2015
  • 30 Juni 2015 - 19:54

    Dette er de beste sommerølene

    Blant 34 sommerøl er det en håndfull som skiller seg positivt ut. Her får du vite hvilke.
    30. juni 2015
  • 30 Juni 2015 - 13:55

    Ta med denne boksvinen på sommerferien

    Vi snakker om en riktig så god hvit burgunder i boks. Men flaskeutgaven er mye bedre. Faktisk et kupp.
    30. juni 2015
  • 27 Juni 2015 - 19:28

    Hvilken bar er Norges beste?

    Det avsløres førstkommende mandag under Oslo Bar Show. Dette er finalistene.
    27. juni 2015
  • 27 Juni 2015 - 01:00

    Lag noe ekstra spennende til skalldyrbordet

    Det smaksrike krabbekjøttet går godt sammen med andre intense smaker. Denne oppskriften må prøves til neste skalldyrfest.
    27. juni 2015
  • 26 Juni 2015 - 12:00

    Sommerdrink som sparker fra

    Whisky, bitters og mye sitron er hemmeligheten bak Trinidad Sour.
    26. juni 2015
  • 25 Juni 2015 - 13:10

    By på denne luftige og friske desserten

    Fromasj er undervurdert som dessert - i hvert fall lages det ikke så ofte lenger. Det kan du gjøre noe med. Prøv denne oppskriften.
    25. juni 2015
  • 25 Juni 2015 - 09:55

    Ny giv for NM i østersåpning

    Meld deg som deltaker allerede nå. Vinneren får verdifull klokke, reise til Champagne og representerer Norge i VM.
    25. juni 2015
  • 25 Juni 2015 - 01:05

    Fiskeburgeren lager du selvsagt selv

    Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Denne oppskriften fikser alle.
    25. juni 2015
  • 24 Juni 2015 - 18:53

    Nå skal flere velge kokkeyrket

    Det er målsetningen til gründerne bak Norsk Restaurantskole som starter opp i Oslo neste høst.
    24. juni 2015
  • 24 Juni 2015 - 13:55

    Visste du at det lages prisbelønt sake i Norge?

    I Grimstad finnes faktisk Europas eneste sakebryggeri. Og hos Nøgne Ø kan de virkelig sakene.
    24. juni 2015
  • 24 Juni 2015 - 13:00

    Slik skjønner du en sake-meny

    Sake er en spennende og kompleks drikk som er langt mer variert enn de fleste er klar over. Her lærer du det du trenger å vite.
    24. juni 2015
  • 24 Juni 2015 - 13:00

    Finn riktig sake til maten

    Kaori Ishii er Norges eneste sakesommelier og gir her gode råd om hvordan du velger riktig sake til maten.
    24. juni 2015